terug naar vorige scherm
Opgave zaalhockey voor zondag a.s.
11-9

Ook dit jaar hopen we weer met een groot aantal teams*te gaan zaalhockeyen. Wil je ook mee doen, schrijf je dan voor zondag a.s. in!!

 

 

Hoe schrijf ik me in?

Stuur een email naar [email protected]met daarin je naam en het veldteam waarin je nu speelt (graag per deelnemer een aparte mail):

 

Ja, ik wil dit seizoen zaalhockeyen! 

Naam: 

Veldteam:

 

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

De inschrijving sluit a.s. zondag 16 september2018 om 22:00 uur.

Te late inschrijvingen kunnen alleen geaccepteerd worden als er nog plek beschikbaar is in een team.

Inschrijven is helaas geen garantie tot spelen. We moeten complete teams hebben om te kunnen starten.

 

Wat zijn de speeldata voor het zaalhockey? 

De competitie start op 8 december 2018 tot en met 17 februari 2019. Er zijn vaak al teams eerder klaar met de competitie maar het kan zijn dat je het laatste weekend nog speelt.

Er wordt zowel op zaterdag als op zondag gespeeld. Thuiswedstijden met zaalleiding kunnen ook buiten Weesp gespeeld worden.

 

Wat is de contributie?

De kosten van deelname aan zaalhockey (automatisch ge├»nd bij deelname):
€ 95,- 

€ 110,- voor 1e-lijns teams (dit is afhankelijk van beschikbaarheid van de verschillende hallen en/of buiten training)

 

Wanneer/waar heb ik training?

Zaaltraining wordt gegeven in de periode van 5 december 2018 tot en met 15 februari 2019. We trainen in de sporthal in Aetsveld,de gymzaal van het Vechtstede college en in de sporthal Matchzo in Driemond en gewoon op het veld met speciale zaalhockey balken. 

We hebben dit seizoen helaas minder urenkunnen krijgen in de sporthallen waardoor we wellicht meer naar buiten zullen gaan met balken op het veld. Het zaaltrainingsschema zal samen met de indeling bekend gemaakt worden.

 

Selectie

Ook dit jaar zullen er weer selectietrainingen gehouden worden voor een aantal 1ste lijn teams. Deze teams zullen nog door ons benaderd worden. Overige teams zullen, bij genoeg aanmeldingen, zoveel mogelijk in de huidige teamsamenstelling spelen.

 

Scheidsrechters
Zonder scheidsrechters geen zaalhockey: daarom lever je als deelnemer ook een scheidsrechter om te fluiten. Dat kan jijzelf als deelnemer of je ouders zijn, dat kan een buurman/vrouw/ kennis zijn, of je koopt het af (meer info hierover volgt later). Als we niet genoeg scheidsrechters hebben, dan behoudt MHC Weesp het recht om het hele team terug te trekken uit de zaalhockeycompetitie.

 

*deze mail is bestemd voor alle Jeugd en E8 teams. Voor de E6jes, Fjes en Benjamins wordt in januari 2019 een minicompetitie georganiseerd in de zaal in Driemond, meer info volgt tzt. Voor de seniorenteams volgt een aparte inventarisatie.

 

 

 

Sportieve groet, 

 

Zaalhockeycommissie 2018/2019