Rabobank, Amstel & Vecht Svala Volvo Weesp BLIQ

Clubregels

Een compleet overzicht van de clubregels vind je achter de inlog.

Hierbij een kort overzicht van de belangrijkste regels.

Sportiviteit
Van de (ouders van ) leden wordt verwacht dat zij op een positieve wijze bijdragen aan de sportiviteit langs de lijn. Positief aanmoedigen zien we graag. Het afkraken van spelers, scheidsrechters of coaches keuren wij af.

Dug-out
De dug-out is er uitsluitend voor spelers en trainer/coach. Toeschouwers bevinden zich uitsluitend achter het hek.

Roken
MHC Weesp heeft zich aangesloten bij de Rookvrije Generatie. Op het complex van MHC Weesp mag er niet gerookt worden.

Schenken van alcohol
Wij schenken geen alcohol aan leden en bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. De gemeente Weesp controleert of verenigingen zich aan de wet houden. De sportclubs kunnen een zeer hoge boete krijgen wanneer wij toch alcohol verkopen aan leden en bezoekers onder de 18 jaar.

Jongeren onder de 18 jaar die op het terrein of in het clubhuis van MHC Weesp alcohol bij zich hebben, kunnen een boete krijgen. Zij hebben dan namelijk alcohol in hun bezit in de openbare ruimte en dat is strafbaar onder de 18 jaar. MHC Weesp is hiervoor niet aansprakelijk.

Alcoholische worden alleen geschonken gedurende de volgende tijden:
  • Maandag – Donderdag: 20.00 – 22.45 uur
  • Vrijdag: 17.00-22.45
  • Zaterdag: 16.00 – 22.45 uur
  • Zondag: 13.00 – 22.45 uur
Tijdens evenementen kunnen afwijkende tijden gelden.

Pinbetaling
Bij MHC Weesp kan alleen met pin betaald worden.

Clubhuis
Het clubhuis en kleedkamers zijn open gedurende de volgende tijden:
  • Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag : van 15.30 uur tot uiterlijk 23.00
  • Woensdag: 14.30 uur tot 23.00
  • Zaterdag: 08.00 uur – max. 1 uur na afloop laatste wedstrijd
  • Zondag: open 1 uur voor eerste wedstrijd, tot max. 1 uur na de laatste wedstrijd.
Tijdens evenementen zijn er afwijkende openingstijden. Om uiterlijk 23.00 uur zijn het clubhuis en de kleedkamers afgesloten.

Bar
Kinderen jonger dan 16 jaar horen niet achter de bar. Het is niet toegestaan om tijdens je bardienst alcoholhoudende dranken te nuttigen.
Barinstructies voor een bardienst vind je achter de login [link: volgt]