Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Zaalhockey, afmelden voor 1 oktober

 
2021 26 September

Nieuws afbeelding

Beste Jeugd en E8 speler van MHC Weesp*,

Het veldseizoen is net begonnen, maar achter de schermen wordt al druk gewerkt aan het zaalseizoen. Dit jaar gaat het iets anders dan voorgaande jaren. Lees daarom onderstaand bericht goed door.

We gaan ervan uit dat iedereen meedoet met zaalhockey. Wil je niet mee doen, dan moet je je AFMELDEN.
Dat doe je door een mail te sturen naar [email protected](voor 1 oktober), vermeld hierbij je:

Voor- en achternaam:
Huidige veldteam:


Belangrijk om te weten:

  • Zaalhockey is niet verplicht, maar natuurlijk wel hartstikke leuk.
  • De competitie loopt van 5 december tot half februari (dat geldt ook voor trainingen)
  • Er wordt zowel op zaterdag als op zondag gespeeld (m.u.v. de kerstvakantie, zie speeldagen in de link hieronder).
  • De contributie voor zaalhockey wordt apart van de reguliere contributie geheven en zal in januari gefactureerd worden ( 115.- voor 1x per week trainen / 135.- voor 2x per week trainen : dit is afhankelijk van beschikbaarheid van de verschillende hallen en trainers).
  • We trainen voornamelijk in de sporthal in Aetsveld, de gymzaal van het Vechtstede en de sporthal in Driemond.
  • Dit jaar spelen we NIET in de zogenaamde combinatieteams tussen bijv. C1 en C2 , iedereen speelt in zijn reguliere veld-team. Er liggen meerdere reden hieraan ten grondslag: allereerst is het splitsen van teams voor slechts een klein deel van de spelers leuk. Voor zowel de ‘afvallers’ als het team dat spelers moet doorschuiven is het minder leuk. De KNHB erkent dit ook en adviseert dit niet te doen. Daarnaast is het een hele organisatie om tot deze combinatieteams te komen (organiseren selecties, vinden van coaches, keepers delen, administratie in LISA, etc); helaas bestaat de zaalcommissie uit te weinig mensen om dit in goede banen te leiden**. Als er bij een team/teams teveel afmeldingen zijn, dan kunnen deze worden samengevoegd.
  • Het trainingsschema zal uiterlijk begin november bekend gemaakt worden.

*Dit geldt alleen voor de Jeugd en E8 spelers, Senioren teams ontvangen apart informatie en voor de overige Jongste Jeugd hopen we een minicompetitie te kunnen organiseren in Driemond (info volgt tzt).

**Op dit moment bestaat de zaalcommissie uit 1 persoon ☹, ik ben op zoek naar iemand die dit over kan nemen en die zaal-kar kan trekken.
Uiteraard met hulp en ondersteuning en het liefs met meer mensen. Hier vind je een overzicht van wat het ongeveer inhoudt.

Kijk voor meer informatie ook op Zaalhockey (mhcweesp.nl)

 

Gerelateerd