Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

The Hockey Centre nieuwe hoofdsponsor tenues

 
2023 18 December

Nieuws afbeelding

The Hockey Centre is dé hockeyspecialist van Almere, Flevoland en omstreken met een hockeywebshop en een winkel op 25 minuten rijden vanaf de club. Voortaan kunnen de leden van MHC Weesp hier terecht voor hun hockeyspullen.

 

The Hockey Centre wordt onze leverancier van alle hockeyproducten. Leden kunnen er terecht voor hun MHC Weesp tenue en andere hockeybenodigdheden. De club besteld via hun keepers- en trainingsmaterialen.

De winkel is te vinden in de Palmpolstraat in Almere (vlakbij afslag 5- Almere-Stad op de A6), dus makkelijk te bereiken. Je kunt er gratis parkeren. Je krijgt standaard 10% korting op Brabo spullen in de winkel. Daarnaast heeft The Hockey Centre een webshop, met een ruim assortiment aan hockeysticks, hockeyschoenen, hockeykleding en nog veel meer.

The Hockey Centre biedt expertise en een uitgebreide hockey assortiment. Elk personeelslid heeft passie voor sport en affiniteit met hockey. Elke medewerker bij The Hockey Centre hockeyt zelf, coacht, geeft training en hebben ervaring met het organiseren van sportevenementen en helpen hiermee de klanten op maat. Zij geven graag tips en adviezen om iedereen verder te kunnen helpen met hockey. Zij maken bijvoorbeeld actief video’s, blogs en zijn te vinden op Instagram en Facebook, waar zij iedereen op de hoogte houden van nieuwe producten, veranderingen in de hockeywereld en leuke content.


 

 

 

Gerelateerd