Rabobank, Amstel & Vecht Stern Volvo Weesp BLIQ

Bouw miniveld gestart

2021 27 Januari

Nieuws afbeelding

Op maandag 25 januari is gestart met het aanleggen van een miniveld. Dit wordt een veld van 10 bij 20 meter naast de fietsenstalling. De bouw is mogelijk dankzij de Rabobank Clubsupport actie van vorig jaar en een gulle donatie van een lid van MHC Weesp die graag anoniem wil blijven.

Vanaf de derde week van februari kan de (jongste) jeugd op dit veld vrij spelen. Ook jongere kinderen (vanaf drie jaar) kunnen hier kennis maken met hockey (Panasj hockey). Daarnaast kan het gebruikt worden voor keepers en senioren trainingen en spelvormen.

Sponsoring
Het veldje is al een aantal jaren een wens van clubleden, maar er was geen budget beschikbaar. Door de coronapandemie gaat het minder goed met de financiƫle situatie van MHC Weesp. Het bestuur is daarom erg blij dat het veldje dankzij sponsoring toch gerealiseerd kan worden.

Hoe ziet het eruit?
Het miniveld wordt aangelegd door CSC Sport. Zij hebben tot nu toe ook alle andere kunstgrasvelden van MHC Weesp aangelegd. Het miniveld lijkt op veld 1, dus een waterveld met dezelfde zwarte hekken rondom. Alleen de kleur groen is anders. Het kunstgras wordt lichtgroen. Dezelfde kleur als de uitlooprand van veld 1. Rondom het veldje zal een 1 meter brede bestrating komen.

Gerelateerd