Denim Solar Aemestelle Makelaars

Lijkt het je leuk om te hockeyen? Kom een proeftraining doen!

 
2022 26 Augustus

Nieuws afbeelding

Vind je het leuk om bij MHC Weesp te komen hockeyen en wil je een keer meedoen met een training, meld je dan aan.
Vind jij het leuk om lekker te sporten in een gezellig team, met spannende wedstrijden en vooral veel plezier? Dan is hockey misschien wel wat voor jou! Wil je het eerst een keertje uitproberen? Natuurlijk kan dat!

De proeftrainingen zijn op
  • Jongste Jeugd (6 tot en met 9 jaar): Op 7, 14 en 21 september kan je kosteloos een proeftraining doen (daarna is in november weer een serie van 3 proeftrainingen) . 
    Deze trainingen is speciaal voor jeugd vanaf 6 jaar (‎voor 1 ok‎tober 2022 of als je start in groep 3) (het tijdstip van de training hangt af van je leeftijd). Neem vriendjes en vriendinnetjes mee en kom kennismaken met hockey! Meld je aan via: [email protected] .

  • Jeugd (10 tot en met 18 jaar): je kan meedoen met een teamtraining, de dag en het tijdstip is afhankelijk van je leeftijd en het trainingsschema. Vermeld bij je aanmelding je leeftijd. Aanmelden kan via: [email protected]

  • Ben je ouder dan 18 jaar en wil je een proeftrainingen bij een senioren of veteranen team doen? Stuur een email naar [email protected]
Wat heb je nodig?
Voor alle proeftrainingen geldt dat je een bitje (te koop bij Bijvoet), scheenbeschermers en een stick nodig hebt. Kan je van niemand een stick lenen, laat ons dat van tevoren weten, dan proberen we je te helpen.

We hopen je snel bij MHC Weesp te zien

 

Gerelateerd