Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Heren 1 kampioen en promoveert naar de Eerste klasse

 
Hockey 10 Juni

Nieuws afbeelding

De jarenlange ambitie van Heren 1 om Eerste klasse te gaan spelen, is waarheid geworden. Het team heeft afgelopen zondag 9 juni het kampioenschap veilig gesteld met een overtuigende 4-1 winst tegen Mezen Heren 1 uit Harderwijk en daarmee ook de promotie naar de Eerste klasse.

Een knappe prestatie in een competitie die tot het laatst spannend bleef. Alles was nog mogelijk tussen de drie koplopers, maar Weesp bleef de zware concurrentie van Leusden en Baarn de baas. Er is hard gestreden door het team dat bestaat uit een groep jonge, gedreven en ambitieuze mannen die grotendeels vanuit de eigen jeugd van hockeyclub Weesp doorgegroeid is. Een groep die onder leiding van coach Wilbert Witkamp en assistent Jaap Tiemens, niet alleen als hockeyteam chemie heeft, maar ook buiten het veld goed met elkaar overweg kan. 

De heren kunnen op een meer dan succesvol jaar terugkijken, temeer door de zaalcompetitie die ook met het Kampioenschap bekroond werd. De laatste wedstrijd, volgende week 16 juni uit tegen Leusden, zal het team natuurlijk gaan voor de winst, maar is voor de uitslag in deze competitie nog een formaliteit.

 

Gerelateerd