Denim Solar Aemestelle Makelaars

Nieuwe wijn en bier leveranciers

 
2023 26 Februari

Nieuws afbeelding

Slijterij Overmars, jarenlang onze trouwe wijnleverancier heeft de deuren gesloten. We hebben daarom een nieuwe wijnleverancier: Petit Clos. Daarnaast hebben we Wispe als nieuwe sponsor erbij gekregen, dus verkopen we nu ook Wispe bier.

Bedankt!
Slijterij Overmars, onze trouwe wijn leverancier heeft de deuren gesloten. Jaap en Meta genieten nu van hun vrije tijd, kinderen en kleinkinderen. En dat is ze van harte gegund! Jaap en Meta bedankt voor de vele leveringen in de afgelopen jaren! En we zien jullie vast wel weer op de club.

Petis Clos en Wispe
De rode, witte en rosé wijnen komen nu bij Nick Roselaer van Petit Clos vandaan. Nick heeft ook een mooi sponsorbord langs de lijn om uitdrukking te geven aan het vertrouwen voor de (toekomstige) samenwerking. Welkom Petit Clos! Ook een nieuwe sponsor is Wispe, de bierbrouwers uit Weesp met hun fantastische etablissement in de voormalige Rooms katholieke Kerk aan de Herengracht. Wij schenken nu ook, weliswaar alleen op fles, Wispe bier. Op de juiste temperatuur, in het juiste glas een prachtig bier uit ons eigen Weesp. Welkom op de MHC Weesp gebroeders Vellenga met jullie unieke product!

Proeverij
Het is de bedoeling om met Petit Clos en Wispe Brouwerij een wijn/bier proeverij te houden op een vrijdagavond. Dus houd de agenda op de website in de gaten.

 

Gerelateerd