Denim Solar Aemestelle Makelaars

Wie wordt de vrijwilliger van het jaar?

 
2022 1 Mei

Nieuws afbeelding

MHC Weesp wordt door vrijwilligers draaiende gehouden. Dat is immers de essentie van een vereniging. Gezamenlijk maken we ons hard voor hetzelfde doel; veilig en plezierig hockeyen in een gezellige omgeving. Dit hockeyseizoen zetten weer veel mensen zich belangeloos in voor onze hockeyclub.  

Alle vrijwilligers zetten we eens in het jaar extra in het zonnetje tijdens de vrijwilligersborrel.  Deze vindt dit jaar plaatst op vrijdag 10 juni (meer info volgt zsm). 
Uit alle vrijwilligers kiezen we elk jaar de Vrijwilliger van het Jaar; iemand die extra in het zonnetje wordt gezet, omdat degene altijd voor de club en de leden klaar staat. 

Leden kunnen de vrijwilliger van het jaar aandragen. 
Wil jij iemand voordragen, stuur dan een mail met de naam van de persoon en een korte toelichting naar [email protected] . Mensen aandragen kan tot 1 juni. 
Uit alle inzendingen kiest het bestuur de vrijwilliger van het jaar. Op de vrijwilligersborrel, op vrijdag 10 juni, zullen we alle vrijwilligers in het zonnetje zetten en zullen we de Vrijwilliger van het Jaar-trofee uitreiken. 

Dit zijn de vrijwilliger van het jaar van afgelopen jaren
2019 Nancy Deekens
2018 Peter van Ulsem
2017 Henk van Streun
2016 Frank Schaefers
2015 Mario & Dennis van Kooij
2014 Karin Sonneveld
2013 Iva Hofsté
2012 Liesbeth Tiemens
2011 Patrick Dogterom
2010 Jacqueline van Kooy 
2009 Meta Blüm

 

Gerelateerd