Rabobank, Amstel & Vecht Svala Volvo Weesp BLIQ

ALV uitgesteld naar maandag 2 november - live of online

2020 1 Oktober

Nieuws afbeelding

De ALV is uitgesteld naar maandag 2 november om 20.00 uur. Deze stond gepland voor maandag 5 oktober, maar door de nieuwe coronamaatregelen moeten we dit verplaatsen. Aanmelden voor de vergadering kan tot 1 november 17.00 uur door een mail te sturen naar [email protected]. Mocht ook deze ALV niet in het clubhuis kunnen plaatsvinden, dan zullen we een online mogelijkheid opzetten.

Op de agenda staat o.a.:

• Financiën (vaststellen begroting seizoen 2020/2021, vaststellen contributies seizoen 2020/2021, vaststellen kascommissie). De hierbij horende documenten zijn in te zien achter de inlog onder mijn MHC Weesp/documenten/ALV 2020.
  • Terugblik vorig seizoen en vooruitblik huidig seizoen
  • Bestuurszaken

De termijn van zowel Paul Hulsman, technisch commissaris jeugd en senioren, als Irma van den Hout, secretaris, is afgelopen. Beide hebben aangegeven hun functie te willen verlengen. Namens het bestuur dragen we zowel Paul als Irma voor, voor een nieuwe termijn van drie jaar.

Daarnaast is de termijn van Gernout Erens afgelopen. Gernout heeft aangegeven zich niet verkiesbaar te stellen. Alwin Hollander, momenteel algemeen commissaris, neemt de penningmeester functie van Gernout over. Kathelijn Straatemeier, momenteel verantwoordelijk voor hockey organisatorische zaken, neemt de functie van Alwin over.

Met groot genoegen dragen wij namens het bestuur Evelien van Amsterdam voor, om de bestuursfunctie hockey organisatorische zaken in te vullen en daarmee toe te treden tot het bestuur. Evelien is al jaren actief binnen de club o.a. als lijncoördinator, lid evenementen commissie en coach. Ze speelt, met een korte tussenstop, al vanaf haar jeugd bij Weesp en momenteel bij dames veterinnen B.

De agenda en de notulen van de vorige vergadering zijn vanaf 21 september 2020 na inloggen op de website te vinden onder mijn MHC Weesp/documenten/ALV 2020.

Tegenkandidaten voor de bestuursfuncties technisch commissaris, secretaris en hockey organisatorische zaken kunnen zich tot 4 oktober melden bij het secretariaat.

Gerelateerd