Rabobank, Amstel & Vecht Svala Volvo Weesp BLIQ

Trainingen en wedstrijden afgelast - Update 24 maart

2020 24 Maart

Nieuws afbeelding

In verband met het coronavirus zijn alle hockeytrainingen en -wedstrijden in ieder geval tot 6 april afgelast. Wij volgen hierbij het advies van de KNHB.

Update 24 maart 2020

De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april.

UPDATE 18 maart

KNHB heeft op 18 maart het volgende gedeeld over het verloop van de competitie

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om aan te geven hoe en wanneer wedstrijden ingehaald worden. Het inhalen van de wedstrijden is bijvoorbeeld afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland. De situatie wijzigt op dit moment per dag. Daarom zijn nog diverse scenario’s mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan hervatting van de competitie na 6 april a.s. maar ook aan langer uitstel van een herstart.

Mocht het mogelijk zijn om weer te gaan spelen na 6 april, dan verwachten wij dat er gedurende het paasweekend (11-13 april) nog geen competitie wordt gespeeld. Op die manier kunnen teams zich gezamenlijk voorbereiden. Het is mogelijk dat de competitieperiode wordt verlengd en er langer wordt doorgespeeld dan normaal.De competitieleiders werken op dit moment diverse scenario’s uit en houden de actuele ontwikkelingen scherp in de gaten.

Zodra er meer duidelijk is, zullen de verengingen worden geïnformeerd. Uiterlijk maandag 23 maart a.s. zal weer een update per e-mail volgen.

Gerelateerd