Topdagje schoolhockey op MHC Weesp


Woensdagmiddag 13 juni is er door 300 kinderen in 42 teams gestreden om de winst en de fairplay cup tijdens het jaarlijkse schoolhockeytoernooi. De Van der Muelen Vastwijk, De Triangel en de Terp waren de grote winnaars.
Meteen uit school naar het hockeyveld waar appels, bananen en krentenbollen klaar lagen als krachtvoer. Nog snel even een bitje happen in de 'bitjes' fabriek en door naar de warming up. Met squats en pushups was iedereen in no time warm. 
Vanaf 13.30 tot 17.30 uur werd er druk gehockeyd op 3 kunstgrasvelden. Tussendoor een ijsje halen en teamfoto's maken en checken op je Rabo stappenteller hoeveel stappen je al had gezet.
Tot slot de prijs uitreiking met de Van der Muelen Vastwijk school als winnaar in de D en E poules. In de F poule werd de Triangel na een verbeten strijd winnaar. En de Terp ging er alweer met de Fair Play cup vandoor! Goed gedaan. Nog even een ijsje scoren en dat was het weer dit jaar.
Met een strakke organisatie, veel vrijwilligers (heel veel dank allemaal), mooi weer en aardige sponsors (heel veel dank allemaal) is het een topdag geweest voor iedereen. Zien we jullie volgend jaar weer?


De toernooi-organisatie.


Met dank aan de volgende Sponsors:


Rabobank Weesp - financiële bijdrage en stoere stappentellers!

Marloes Kratz - For Better Shape - Warming Up
Bakkerij Muhl -taarten en krentenbollen

Bijvoet Sport - bitjes en sticks

Nelis IJssalon- ijsjes!

Albert Heijn Achtergracht - appels en bananen

PIOS Studiebegeleiding - teamfotos's maken en vette bioscoopprijs------------------------------------------------------------------------------------------

Weesp, 5 juni 


In de bijlage zijn de volgende documenten te vindenOp deze site is het wedstrijdschema te vinden. 

Komende dagen zullen we iedereen die meedoet en meewerkt verder informeren. 

 

De organisatie van het Rabo Schoolhockeytoernooi************************************************YESSSS!! Het Rabo Schoolhockeytoernooi 2018 vindt weer plaats!!! 

Op 13 juni vindt het Rabobank Schoolhockeytoernooi in bij MHC Weesp plaats.
Bijna 300 kinderen, verdeeld over 40 teams hebben zich aangemeld om mee te doen met dit toernooi. In de bijlage zijn de teamindelingen te vinden. 

Nog een paar aandachtspunten:

-Controleer a.u.b. of de gegevens van je kind goed zijn.

- Ben je nog niet ingedeeld om mee te helpen en wil je wel helpen? Meld dit dan, graag zelfs! We zoeken nog coaches en scheidsrechters. Meld je aan via [email protected]

-Een aantal teams heeft net (niet) genoeg spelers! Vraag je klasgenootje om toch mee te doen, het wordt een hartstikke leuke dag (groen gearceerd).

De organisatie doet er alles aan om het toernooi zo veilig en sportief mogelijk te laten verlopen. Er is begeleiding door ervaren scheidsrechters en hockeyers. We besteden extra veel aandacht aan FairPlay. Hiermee is misschien wel de belangrijkste prijs te winnen. FairPlay doe je met elkaar; spelers, coach(es) èn supporters: 

·Speel sportief & met respect
·Moedig iedereen positief aan
·De scheidsrechter beslist (onthoud je van commentaar)
·Hou het terrein schoon, ruim je rommel op
·Lachen is gratis ?

Coaches & vrijwilligers
Heb je je opgegeven als vrijwilliger of om een team te coachen, dan ontvang je per e-mail meer informatie. Heb je dit op 10 juni nog niet ontvangen neem dan contact met ons op.


Op de dag zelf
Voor alle niet-hockeyers stelt de Rabobank gratis een gebitsbeschermer (bitje)t er beschikking. Deze kan uw kind persoonlijk afhalen in het clubhuis (achterin). De gebitsbeschermer moet passend gemaakt worden, vanaf 12.30 uur kan je hiervoor in het clubhuis terecht. Kom op tijd! 

Hockeystickszijn aanwezig op het veld. De sticks blijven op het veldna de wedstrijd voor de niet-hockeyers die na hun spelen.
Er zijnkleedkamersaanwezig, jongens en meisjes apart (elk 2). Deze ruimtes zijn voor iedereen toegankelijk, de club is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal. 
De wedstrijden duren tot ongeveer 17:30. 

Training
Wil je nog wat hockeytrucjes leren? Kom dan naar de speciale schoolhockey training. Dat is op vrijdagmiddag 8 juni van 15:30- 16:15. Dit is speciaal voor deelnemers die geen hockeyervaring hebben. Aanmelden is niet nodig en neem je teamgenootjes mee! 

Versnaperingen
Er wordt kosteloosfruit (dankzij AH) , krentenbollen (dankzij Bakker Muhl en Rabobank) en water/limonade ter beschikking gesteld.De bar van het clubhuis is open voor koffie, thee, frisdrank en kleine versnaperingen(geen frituur). IJssalonNelis zal aanwezig zijn met de ijskar en verkoopt ijsjes voor € 1 per bol. 

Wedstrijdschema en uitslagen
Zodra het wedstrijdschema bekend is, zullen we het hier publiceren. 

Lid worden?
Heeft uw kind meegedaan, is hij/zij enthousiast en wilt uw kind lid worden?
Inschrijven kan via de site of d.m.v. het inschrijfformulier op de dag zelf.


We hopen op een zonnige en sportieve dag!

De organisatie van het Rabo Schoolhockeytoernooi