*UPDATE* Op 14 juni is er een speciale instuif-training, juist als je niet op hockey zit! Een goeie voorbereiding op het Schoolhockeytoernooi en je leert vette tricks en/of verbeterd je hockey-skills. Aanmelden is niet nodig. We beginnen om 16.45 uur tot ongeveer 17.45 uur. Neem je vriendjes en vriendinnen ook mee!

YESSSS!! Het Rabo Schoolhockeytoernooi 2017 vindt weer plaats!! Op 21 juni zijn alle leerlingen van groep 4 t/m 8 van de basisscholen van Weesp en Nigtevecht van harte welkom om de strijd aan te gaan om de titel "Beste schoolhockeyteam 2017". Zou de fairplay beker dit jaar weer naar de Hobbedob gaan of zijn jij en je vriendjes het sportiefste team dit jaar?

Zouden je vriendjes zich al aangemeld hebben? Of ben je benieuwd bij wie je in het team zit? Check het HIER

Heb je je niet aangemeld maar wil je toch graag meedoen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Wil je nog een keer nagenieten van vorig jaar? Of ben je benieuwd wat je van het Rabo Schoolhockeytoernooi kan verwachten?
Lees dan het verslag van vorig jaar hieronder.

Het was 8 juni 2016 een Topdag met 350 kinderen, coaches en publiek op de club.

Waar zijn de bitjes?
Hebben jullie een stick te leen?
Kan ik wat scheenbeschermers lenen?
Zijn de ranja en de krentenbollen gratis?
Op welk veld speel ik?
Mag ik een banaan?
Krijg ik ook een prijs?

Kortom:
veel van dit soort vragen werden op ons afgevuurd op woensdagmiddag 8 juni tijdens het Rabobank Schoolhockeytoernooi. Gelukkig hadden we overal een antwoord op en gingen de kinderen snel het veld op voor een stevige warming up van Marloes Kratz.

Wie?

Fanatieke hockeyers, slidende voetballertjes, ijshockeyende beginners en echte goalgetters deden hun best om een van de vele bekers te winnen. Begeleid door soepel fluitende vrijwillige scheidsrechters en coaches gingen de kinderen er echt voor.

Hulp:
Geholpen door bolletjes ijs van Nelis en fruit van de Albert Heijn kwamen ze de dag wel door. Af en toe wat zonnebrand smeren tegen de lekker brandende zon en tot slot kijken naar bloedstollende finales.

Winnaars:
Spannende strijd bij de kinderen uit groep 4
Winnaars categorie F:
VdmV F3 en VdmV F4

Klinkende overwinnaar bij de kinderen uit groep 5-6
Winnaar categorie E:
De Triangel E1

Uiteindelijk na hertelling van de wedstrijdleiding 2 winnaars bij de kinderen uit groep 7-8.
Winnaars categorie D:
VdmV D4 en De Triangel D1

De fairplay beker is naar de Hobbedob D1 gegaan.

Met bekers van DSS en taart van Muhl is een prachtige dag afgesloten.

Dank
Veel dank aan de vele vaders en moeders die hebben meegeholpen in de ochtend met opbouwen, begeleiden, coachen, fluiten, wedstrijd leiden, ballen zoeken, ranja schenken, pleisters plakken en de allerkleinsten begeleiden. Veel dank, de kids en organisatie zijn jullie dankbaar.

Namens organisatie:

Kim Wesselius