Hier kan uw advertentie staan !!

Mededelingen > naar alle mededelingen
ARBITRAGE
13-9-2017
Start CS+ cursus

We starten a.s. donderdag 14 september in het clubhuis met de CS+ cursus

Het komende seizoen zullen 6 ervaren clubscheidsrechters zich, onder leiding van onze leercoaches, Cees Sluyk en Bas Monnier, verder bekwamen in het in goede banen leiden van wedstrijden, waar op een hoger niveau wordt gehockeyd en daardoor vaak lastiger zijn. Hoe ga je om met lastige teams, spelers, coaches en toeschouwers. Hoe voorkom je dat wedstrijden lastig worden?

De CS+ cursisten van dit seizoen zijn:

Jaap Tiemens

Chris van den Heuvel

Edwin de Bruin

Oscar Sieking

Hendrik Jan Dolman

Pieter Bas Willenborg

MHC Weesp heeft de ambitie om het niveau van alle scheidsrechters te verbeteren. Daardoor wordt hockeyen (en fluiten) voor iedereen leuker. Bovendien leidt duidelijk en zelfverzekerd fluiten, zeker bij de jeugd, tot een hoger spelniveau.

MHC Weesp heeft, uit 2 eerdere cursussen gelukkig al een aantal CS+ers rondlopen die regelmatig fluiten maar die nu ook hun kennis en enthousiasme inzetten om beginnende scheidsrechters te begeleiden bij hun eerste stappen op het veld.

In totaal hebben 3 dames de cursus gevolgd en hun CS+ kaart behaald; we zijn nog op zoek naar enthousiaste vrouwelijke scheidsrechters die dit ook leuk vinden om te doen.

Ieder jaar vindt een CS+ cursus plaats waar 6 à 8 mensen aan deel kunnen nemen. Mocht je in de toekomst in aanmerking willen komen voor de cursus dan is het goed om veel wedstrijden te fluiten. En mocht je de ambitie hebben om CS+ er te worden, dan kan je ons altijd via [email protected] vragen of een van de bestaande CS+ers eens een keer wil komen kijken tijdens het fluiten (dat mag overigens ook als je die ambitie niet hebt maar ‘gewoon’ beter wil fluiten.)

Joost van Loon

CS+ coordinator

6-8-2017
Vacature: Lid Arbitragecommissie (Jeugd)

Vacature: Lid arbitrage commissie (Jeugd)

Globale omschrijving

Wekelijks:

-Indelen zaterdag scheidsrechters (ca. 20 per zaterdag verdeeld over 10 wedstrijden), minimaal 2 weken van tevoren

-Plannen begeleiders beginnende scheidsrechters, minimaal 1 week van tevoren

-Wijzigingen doorvoeren

Incidenteel:

-Bij urgente situaties scheidsrechters persoonlijk benaderen om te fluiten (via telefoon, mail of whatsapp)

-Scheidsrechter die niet is op komen dagen, mail sturen en opnieuw z.s.m. twee keer indelen

-Vergaderen, meedenken met beleidszaken, helpen met werven begeleiders en ouders als scheidsrechter

-Onderhouden scheidsrechtersniveaus

Uren per week (fysiek, mail, telefoon)

-4-6 uur

Wat kan je goed? Wat heb je?

-Goede organisator en planner

-Kennis van hockey en arbitrage is een pré

-Duidelijke communicator

29-3-2017
Begeleiden van beginnende scheidsrechters

In de bijlage vind je informatie over de begeleiding van beginnende scheidsrechters

Bijlage: Het-begeleiden-van-beginnende-scheidsrechters.pdf
24-10-2016
Scheidsrechters - instructie zelf indelen

In de bijlage vind je een instructie hoe jezelf in te delen na inloggen op de website.

Dank voor het zelf indelen!

Met vriendelijke groet,

Arbitragecommissie