Zaalhockey jeugd

Deelname
De spelers van alle A, B, C, D en E8 teams kunnen meedoen aan de zaalhockeycompetitie. Je moet je actief aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. o.v.v. je voor- en achternaam en je huidige team. Pas als de aanmeldingstermijn verstreken is, worden de teams samengesteld. Hierbij wordt uitgegaan van leeftijd, het aantal inschrijvingen en een maximum van 11 spelers per zaalhockeyteam.

De kosten van deelname aan zaalhockey (automatisch ge├»nd bij deelname) :
115,- euro voor alle 1e lijns teams (indien een 2e trainingsmoment per week worden aangeboden).
95,- euro voor de overige teams

Speeldata
Er wordt zowel op zaterdag als op zondag gespeeld.
Thuis
wedstrijden met zaalleiding kunnen ook buiten Weesp gespeeld worden.
In Lisa zijn, zodra bekend, alle speeldata te vinden.

Training
Zaaltraining wordt gegeven in de periode van eind november t/m half februari. Datum en locatie van de training worden later bekend gemaakt via de site.
We trainen in de sporthal in Aetsveld, de gymzaal van het Vechtstede college en in de sporthal Matchzo in Driemond.
Het zaaltrainingschema zal samen met de indeling bekend gemaakt worden.

Neem altijd een uit- en een thuisshirt mee.
De thuis wedstrijden worden gespeeld in de sporthal in Aetsveld, maar kunnen ook ingedeeld worden in een sporthal buiten Weesp.

De teammanager is verantwoordelijk voor het indelen van de rijdiensten en zaaldiensten (alleen bij thuis wedstrijden).

Materiaal
Voor zaalhockey zijn speciale binnensportschoenen (met zolen die niet afgeven), eenspeciale zaalhockeystick en een handschoen met dichte vingers vereist. Die moet je dus aanschaffen als je traint en wedstrijden speelt, veldsticks zijn niet toegestaan. Er wordt gespeeld met 6 spelers (inclusief de keeper).

Schoenen: Schoon, lichte zool en niet buiten gedragen;  0ok verplicht voor coaches, zaalleiding en scheidsrechters

Zaalbeheerders kunnen aanvullende eisen stellen; overtreders kan de toegang tot de hal ontzegd worden.

Zaakhockeystick: verplicht!

Veldballen: toegestaan, mits schoon

Legguards, klompen en andere uitrustingsstukken mogen geen scherpe kanten of uitsteeksels hebben.

Metalen of hard plastic gespen ten strengste verboden! Ook niet afgeplakte gespen, i.v.m. mogelijke schade aan de vloer.

Competitie
We spelen in een bloksysteem: 3 teams spelen in blokken van 2 uur elk 2 wedstrijden van 30 minuten.

Belangrijke documenten
In onderstaande links zijn belangrijke naslagwerken te vinden:
- instructie zaalleiding
- instructie coaches
- instructie digitaal wedstrijd formulier (DWF).