Senioren hockey in Weesp, wees welkom langs de Vecht!

Mixed Hockey Club Weesp is een hockeyclub met een schitterende ligging aan de Vecht, net onder Amsterdam. De club heeft zo’n 850 leden en een actieve groep van vrijwilligers om van alles te organiseren. Onlangs is een 3e (water)veld in gebruik genomen en in de zomer van 2015 wordt het nieuwe clubhuis opgeleverd. Iets waar we zeer trots op zijn!

De vereniging is onderverdeeld in jeugd/jongste jeugd en senioren. Bij de senioren zijn zo’n 250 mensen actief in 15 teams:
- senioren: 3 heren en 3 dames teams, met heren 1 en dames 1 spelend in de 2eklasse.
- veteranen: 3 heren en twee dames teams, met beide A-teams in de 1eklasse.
- met enige trots, het LG-hockeyteam voor mensen met een lichte handicap
- een grote groep trimmers op de maandag en de zaterdag (zie trimhockey).

We nodigen je van harte uit om op een zondag bij de senioren een keer langs te komen en de gezellige sfeer te proeven. Ook bieden we aan om een keer mee te trainen met de trimmers of als je competitie wilt spelen bij een van de senioren of veteranen teams.

Het senioren hockeybeleid is beschreven in het technisch beleidsplan voor de gehele vereniging. Ons streven is om sportief en prestatiegericht hockey te spelen, zowel voor de prestatieteams als voor de breedteteams, met als voornaamste doel: veel hockeyplezier.

Lid worden: je bent van harte welkom!!
Wil je als beginnend hockeyer of als ervaren hockeyer de stick oppakken en het veld op rennen: je bent van harte welkom. Om als senior lid te worden moet je 18 jaar of ouder zijn. We kijken of er in een bestaand team plaats is en of er een goede match is qua hockeyniveau. Dat is voor beide partijen van belang.

Bij de trimmers op maandagavond is plaats voor ervaren en beginnende hockeyers, bijvoorbeeld voor ouders wiens kind(eren) bij Weesp hockeyen. Zo leer je het spel beter kennen qua techniek en tactiek, en het is natuurlijk een heerlijke manier om buiten actief te zijn. Wil je meer weten, kijk dan bij trimhockey.

Meld je aan via het inschrijfformulier , we zien je inschrijving graag verschijnen! Je vindt het inschrijfformulier onder 'lidmaatschap' -> 'lid worden'.

Nieuwe teams vormen
Met een groep bekenden een eigen competitieteam starten is ook mogelijk. Vriendenteams, studententeams, beginnersteams, (semi) veteranen en (semi) veterinnen zijn van harte welkom.

Ook spelers die (weer) willen gaan hockeyen en zich willen aansluiten bij een nieuw op te richten team kunnen zich melden zodat we de verschillende aanmeldingen kunnen combineren en/of groepjes met elkaar in contact kunnen brengen.

Nadere informatie voor inschrijving als teams is te verkrijgen via de centrale coördinator van senioren Gernout Erens, te bereiken via [email protected].