Website
Onze website is het officiële orgaan van de vereniging. Daarop staat alle informatie en het laatste nieuws van de MHC Weesp.

Wat is LISA
Achter de website zit een heel netwerk aan gegevens. Dit systeem, LISA, zorgt ervoor dat jij precies die gegevens te zien krijgt die voor jou relevant zijn. Wanneer jouw team traint, of je mag fluiten, of je ouders rij- of bardienst hebben en hoe het wedstrijdprogramma eruit ziet. Ook kun je, als je ingelogd bent, gegevens over je teamgenoten zoeken, en belangrijk: ook wedstrijdverslagen maken of je eigen teampagina beheren. Deze gegevens zijn ALLEEN beschikbaar voor leden en andere betrokkenen van onze club. Log daarom altijd in om meer te weten en meer te zien.

Wat is Mijn MHCWeesp
Mijn MHCWeesp is het online ledensysteem is beschikbaar onze leden (en voor de coaches, trainers, begeleiders, scheidsrechters en andere vrijwilligers.) De volgende informatie is daar o.a. beschikbaar: teamgegevens, trainingstijden, competitiewedstrijden, instellingen, voorkeuren etc. Het systeem is direct gekoppeld aan de ledenadministratie. Ook staan hierin belangrijke telefoonnummers vermeld.

De persoonlijke inlogcode kan ieder lid zelf aanvragen - op basis van het lidnummer - via de website (wachtwoord vergeten') of door een mail te sturen naar [email protected] Met die persoonlijke inlogcode kan ieder lid zelf zijn gegevens actueel houden (bijvoorbeeld mailadres of 06-nummer wijzigen).

Omdat we via mail en mobiel berichten doorgeven, is het belangrijk dat deze gegevens juist zijn. Daarnaast staat op deze afgesloten pagina's onder meer informatie over het team, kan een persoonlijk profiel worden aangemaakt of kunnen reacties gegeven worden op nieuwsberichten.

Contactadres
Bij eventuele vragen over LISA/MijnMHCWeesp kunt u de systeembeheerder een mail sturen aan [email protected]

Hoe zit het met de privacy van mijn gegevens?
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de interne organisatie van de hockeyclub. Ook moeten wij van de hockeybond (KNHB) 2x per jaar ons ledenbestand toezenden voor onder meer de contributieafdracht. Deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doelstellingen.

Mijn gegevens kloppen niet. Hoe kan ik ze (laten) wijzigen?
Na het inloggen zie je een aantal gegevens die over jou in de ledenadministratie staan. Zijn je naam, adres, vaste telefoonnummer of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan [email protected]

Iedereen kan (en moet) zelf zijn mailadres(sen) en/of mobiele nummer up-to-date houden. Hoe doe je dit? Log in bij LISA. Ga naar Instellingen. Hier kan je je mobiele nummer wijzigen of je mailadres aanpassen. Vergeet niet voor elk gegeven dat je verandert op 'Wijzigen' te drukken. Het is belangrijk deze gegevens actueel te houden zodat we je ook kunnen bereiken per mail of sms.

Ik heb zo'n moeilijk wachtwoord gekregen. Kan ik dat veranderen?
Ja, je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je met je lidnummer en het door LISA gegeven wachtwoord bent ingelogd. Op je persoonlijke scherm in Mijn MHCWeesp klik je in de op 'Instellingen'. Daar kun je je wachtwoord wijzigen. Zorg ervoor dat je ook je mailadres invult: wanneer je je wachtwoord kwijt bent, maar wel je lidnummer weet, krijg je bij verkeerd intypen van je wachtwoord een mededeling. Als je dan op 'hier' klikt, krijg je meteen je wachtwoord toegestuurd op het mailadres wat je hebt opgegeven.

Hoe kom ik aan het telefoonnummer of mailadres van .....
Als je de achternaam weet van degene die je zoekt, dan kun je, wanneer je bent ingelogd, in het linker menu bij ' zoek' de achternaam invullen en verschijnen de gevraagde gegevens.

Je profiel: hoe werkt dat?
Je profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en -als je het openbaar maakt- voor ingelogde leden. Daarvoor moet je eerst je profiel maken/wijzigen. Om je gedownloade foto('s) openbaar te krijgen voor andere leden, moet je wel in je tekstprofiel iets neerzetten, ten minste 10 tekens (een smiley alleen is niet voldoende!), maar zoals je kunt zien, is het wel zo leuk als je wat over jezelf vertelt.

Instellingen
Om je foto zichtbaar te maken voor anderen, of je wilt wat over je zelf vertellen, dan kun je je profiel openbaar maken voor de ingelogde leden. Dan klik je bij instellingen op Ja bij vraag 1 en bij vraag 3, maar klik wel vervolgens op OK, anders springt het terug naar Nee.

Bij de volgende keer inloggen, zijn je instellingen aangepast. Als je vraag 2 op ‘Ja’ hebt staan, krijg je een mail als iemand reageert op je profiel. Maar dan moet je natuurlijk wel je mailadres hebben ingevuld.

Hoe zet ik een verslag online?
Log in bij LISA en ga naar je teampagina. Ergens onderin zie je de wedstrijd die net gespeeld is. Hier kan je een verslag invoeren. Hou het verslag wel netjes, je naam staat altijd automatisch onder het verslag, dus anoniem schelden gaat niet lukken.

Ik ben trainer/ik ben coach of geïnteresseerd en heb geen inloggegevens, hoe kan ik die krijgen?
Stuur een mail naar [email protected] krijg je vanzelf antwoord.

Hoe krijg ik mijn verjaardag op de site?
Ook dat kun je regelen bij ‘Instellingen’ en wie weet krijg je op je verjaardag felicitaties in je mailbox van clubgenoten!

Mailadressen
Bij meer dan 2 mailadressen waar de informatie over dit lid naar verstuurd moet worden, handelt u als volgt. Bij optie 1 doet u het mailadres waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. Bij optie 2 kunnen meerdere mailadressen worden ingetypt met een ; tussen de mailadressen.

Mobiel nummer?
Bij de jongste jeugd is het mobiele nummer, bij voorkeur het nummer van degene die de hockeyzaken voor dit kind "regelt".

Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, dan kunnen ze onder eigen lidnummer inloggen (of via de LISA app) en als ze 'overige teams' in het linker menu aanklikken kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens in te zien onder het menu 'Hockey'. Als er ook mails die voor jou (team/categorie) bestemd zijn, naar een ander mailadres moeten, dan kun je dit bij je instellingen (Gegevens wijzigen) bij mailadres 2 invullen (zie ook hieronder voor meerdere mailadressen).

Zijn ze geen lid dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien. Om mail te ontvangen verder als volgt handelen.

Bij de instellingen zet je bij mailadres 1 je eigen mailadres, of het mailadres waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. Hierbij voorkeur slechts 1 adres en niet meer dan 2.