Waar staat de Mixed Hockey Club Weesp voor?

Graag willen wij u informeren over onze fantastische club en zijn daarom ook zeer verheugd dat u onze site bezoekt.

MHC Weesp is opgericht in 1959 en heeft dus al een behoorlijke historie.

Begonnen op een grasveld op het fabrieksterrein van de voormalige beroemde firma van Houten chocolade, beschikt MHC Weesp thans over een prachtige accommodatie gelegen aan de oevers van de Vecht. De accommodatie bestaat uit 1 "semi-water” kunstgrasveld, 1 zand-ingestrooid kunstgrasveld en 1 water kunstgrasveld. Medio 2015 is ons nieuwe clubhuis geopend

Inmiddels is MHC Weesp uitgegroeid tot één van de grootste verenigingen in de gemeente Weesp met op dit moment ruim 800 actieve spelende leden. We kunnen met trots stellen dat MHC Weesp één van de meest actieve en gezellige hockeyverenigingen in de Gooi en Vechtstreek is.

MHC Weesp is een echte familieclub, waar gezelligheid, sportieve ambities, een goede omgang met elkaar, betrokkenheid en openheid voorop staat. Dit tekent de sfeer en cultuur op onze club.

Bij MHC Weesp kunt u dus terecht voor prestatie hockey, recreatief hockey, zaalhockey en trimhockey, waarbij iedereen kan presteren op zijn of haar niveau. Prestatie en gezelligheid gaan bij MHC Weesp hand in hand.

Voor alle senioren en jeugdteams geldt dat ernaar wordt gestreefd om tweemaal per week te trainen onder leiding van een deskundige trainer, afhankelijk van de ambities.

Ambities heeft MHC Weesp zeker. Op sportief vlak doen we er alles aan om zo hoog mogelijk te spelen, maar besteden ook aandacht aan de lagere teams. Daarnaast zijn er ook plannen om het huidige clubhuis te moderniseren en aan te passen aan de omvang van de vereniging. Kortom MHC Weesp is een gezonde club die blijft timmeren aan de weg en de toekomst.

Sponsor worden?
MHC Weesp bouwt aan de toekomst. Niet alleen op sportief gebied, maar ook op het vlak van de samenwerking met onze leden en sponsoren. MHC Weesp kan zich al gelukkig prijzen met twee fantastische hoofdsponsors en een groot aantal subsponsors. De hoofdsponsors zijn:
  • RABO bank Amstel en Vecht
  • SVALA VOLVO
  • BIJVOET
Wilt u sponsor worden of heeft u vragen over sponsoring dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie: [email protected]

De voorzitter,

André Lauterslager