Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Nieuwe seizoen echt van start voor Dames 1 en Heren 1

2019 10 September

Nieuws afbeelding

WEESP - Ondanks goed spel en meerdere kansen heeft MHCW het trotse rentree als tweedeklasser zondag onbeloond gelaten. De hockeysters openden het hockeyjaar met een duel tegen Strawberries: 1-2.

Zeker de eerste helft was het spel van de Weesper hockeysters goed. De Weespers waren goed opgewassen tegen de tegenstander en dat leverde een goal van Merel van Kassel op.Een foutje zorgde na rust voor de tweede tegentreffer van de tegenstander.

Sterke start hockeyers
Op jacht naar de eerste klasse hebben de hockeyers van MHCW zondag op de eerste speeldag meteen goede zaken gedaan. Vooral door een sterke tweede helft waren de Weespers met 5-3 te sterk voor Fletiomare. MCHW speelde goed en kon na een eerste helft met een voorsprong rustenNa rust sloeg de ploeg verder toe en stond al snel een marge van 3 goals op het scorebord. Het ontbrak de tegenstander aan kracht om daar wat tegen te doen.

(bron: Weespernieuws)