nieuwsflits Jongste Jeugd

JONGSTE JEUGD  NIEUWSFLITS

– LENTE EDITIE 2019

Beste ouders en kinderen,

Het zaalseizoen is afgelopen en we kunnen ons weer gaan opmaken voor het veldseizoen. Voor de Jongste Jeugd starten na de voorjaarsvakantie de trainingen weer.

Trainingen
De trainingstijden voor de Jongste Jeugd zijn op de volgende tijden, we verwachten van alle kinderen dat ze aanwezig zijn op deze tijdstippen, kan je een keer niet, dan graag afmelden bij je coach (geldt niet voor de Benjamins & Funkeys):

Woensdag:

14:30-15:30              Benjamins (groep 3) & Funkeys (groep 2)

15:45-16:45              F teams (groep 4)

17:00-18:00              E6 teams (groep 5)

15:30 -16:30             E8 (teams groep 6)

Vrijdag:

15:30-16:30              E8 teams + F teams

16:45-17:45              E6 teams

Zaalhockey

De afgelopen 4 weken hebben de Fjes en de E6 in de zaal in Driemond zaaltraining van de A1 meiden gehad en onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Voor het eerst heeft de jongste jeugd deze winter training gehad van de MA1:

Fabienne, Sophie, Kiki, Lola Michelle, Marin, Sofie, Carleyn, Imke, Kiki, Julia, Jikke, Jip, Milou & Maud (MB1) dank jullie wel voor jullie super leuke trainingen!

Proeftrainingen nieuwe leden
Proeftrainingen voor nieuwe leden starten komende periode op 6 maart en 10 april (de laatste datum onder voorbehoud van aantal aanmeldingen). Nieuwe leden kunnen dan 3 weken achter elkaar een proeftraining volgen. Meedoen met een proeftraining kan alleen door aanmelding bij ons.

Clinic Dames en Heren 1 voor (jongste)jeugd

Zondag 3 maart wordt er een clinic georganiseerd door Dames en Heren 1 voor de (jongste) jeugd: Wil je goed leren scoren, verdedigen of juist keepen? Leren hoe je stoere trucjes doet? Dat kan tijdens deze clinic. Opgeven bij je coach! Er wordt deze ochtend ook een clinic speciaal voor en door keepers georganiseerd. Deze clinic is ook voor kinderen die (nog) niet vast keepen, maar het wel heel leuk vinden om te doen! Wil jij kijken of het keepen iets voor je is?  Opgeven kan via je coach.

Benjamins kunnen zich voor de clinic opgeven bij de jongste jeugd commissie. Aanmelden vóór 20 februari!

Paastoernooi
Een bericht namens onze evenementencommissie:
Paastoernooi op 2e paasdag, 22 april 2019 van 10:00 tot 11:30 uur. Wij nodigen jullie van harte uit voor het gezelligste jongste jeugdevenement van het jaar. Op de velden spelen de verschillende teams een wedstrijdje tegen hun ouders. We starten om 10 uur en sluiten tussen 11:30 en 12:30 uur af met taart. We hopen dat jullie allemaal van de partij zijn! Aanmelden kan via de coaches.
Meer informatie volgt tzt via de evenementen commissie jongste jeugd.

Speeldagen

Alvast voor in je agenda:

Speeldagen 3e periode:

9, 16, 23 en 30 mrt

6, 13 apr

11, 18 en 25 mei

8 juni (Let op: dit is Pinksterweekend!)

Let op: we sluiten elk jaar af met de slotdag competitie. Dit jaar op 15 juni!

We zijn op zoek naar jou!
Wij zijn op zoek naar enthousiaste ouders die wat willen betekenen voor de club. Komend seizoen komen er nl ‘vacatures’ vrij zowel als wedstrijdcommissaris jongste jeugd als voor de functie van Jongste Jeugd coördinator. Dit i.v.m. het doorstromen van onze kinderen naar de D jeugd.
Voor de vrijwilligersfunctie van wedstrijdcommissaris zoeken we zo snel mogelijk een plannings- en organisatietalent die met de huidige wedstrijdcommissaris (Loraine Pronk) kan meedraaien, voor onze functie zoeken we 2 personen die komend seizoen langzaam gaan meedraaien.

Heb je interesse en wil je meer weten, vraag Loraine of ons gerust!

Bijgevoegd de activiteitenkalender!

Suzanne Landweer & Tamar Horsting