Rik de Best
Pauline van Drogenbroek
Annemieke Troost
stellingen

terug naar vorige scherm
trainingsschema incl. keeperstraining
8-10
Beste leden,

In het trainingsschema hebben we (bijna) alle keeperstrainingen gezet. Hieronder een uitleg wanneer welke keepers gaan starten i.v.m. toetsweken van een aantal keeperstrainers. In het schema staat in de oranje blokken wanneer de keeperstraining is en voor de duidelijkheid hieronder vermeld:

Sophie O'Brien; gaat training geven op woensdag en vrijdag aan de A2/3 en B2/3/4 zie schema.  Zij start na de herfstvakantie met training geven.

Jenthe Sikkema; gaat training geven aan de MD1/2 en MC1/2 op woensdag. Zij kan dit per direct doen dus aanstaande woensdag starten deze trainingen

Lorraine Cornet; gaat training geven aan de MD3/4 en MC3/4 op de maandag. Zij start volgende week maandag met training geven

Annabele Alleman; gaat training geven aan de jongste jeugd op woensdag. De E6 keepers staan tegelijk met de keepers van Jenthe op het veld (zie schema) staan dus 2 keepers tegelijk op het veld. Annabelle kan woensdag aanstaande gelijk beginnen.

De jongenslijn komt er ook vandaag of morgen in te staan, nog in overleg met mogelijke keeperstainer. Hierover snel meer.


Bijlage: trainingsschema seizoen 2018-2019 versie 1(1).xlsx