Inschrijven Rabobank Family & Friends Toernooi donderdag 10 mei 2018
10-3
Ook dit jaar organiseren we weer het Rabobank Family & Friends Toernooi op donderdag 10 mei. Aankomende maandag 12 maart start de mogelijkheid om je in te schrijven. De inschrijving sluit op 21 maart om 23.59 uur.

Hoe inschrijven?
Iedereen kan zich inschrijven van maandag 12 maart tot en met woensdag 21 maart. Dit doe je door het inschrijfformulier F&F 2018 volledig ingevuld te mailen naar het volgende mailadres: [email protected] mhcweesp.nl Uiterlijk vrijdag 23 maart hoor je of je met je team mag deelnemen aan het toernooi en ontvang je de betalingsinformatie.

Het inschrijfformulier F&F 2018 en overige formulieren kun je downloaden via: https://www.dropbox.com/sh/ gbd6olivn3r1p36/ AAAmF1Vq0OKPxWhFYS0ow0h3a?dl=0

Tijdens het Family toernooi wordt naast de wedstrijden nog een aantal andere activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Het Family toernooi vindt op een eigen veld plaats. Er is een springkussen voor de kids. We zorgen voor frisdrank/bier/wijn en Barry bakt weer zijn beroemde pannenkoeken.

Wat kost het?
Family € 80,- per team (incl. ontbijt, BBQ tickets los verkrijgbaar)
Friends €19,- per persoon (incl. ontbijt en BBQ)
(zie bijlage Teamsamenstelling F&F 18 voor meer details)

Borg
Zonder vrijwilligers kunnen we van deze dag geen succes maken. Wij vragen dan ook aan ieder team om twee vrijwilligers te leveren. Wij brengen €100,- borg in rekening voor het aanleveren van vrijwilligers.

Wat is het programma?
Globaal ziet het programma voor deze dag er als volgt uit:
08:00-10.30 uur Ontbijt deelnemers Family & Friends Toernooi
09:00 uur Start Friends Toernooi
11:00 uur Start Family Toernooi
15:00 uur Einde Family Toernooi
18:00 uur BBQ

Wij hebben er zin in en kijken er naar uit om er weer een fantastisch toernooi van te maken! Voor vragen kun je uiteraard bij ons terecht.

Met sportieve groet

Namens de evenementen commissie
Coen Hooijer, Annabel Hooijer, Lonneke Wilms, Silke Portengen, Jochem Rietvelt, André Lauterslager, Jeroen Bastiaan, Cees Sluyk en Marco Winkel

Bijlage: Allfriends2018(1).jpg