Rabobank, Amstel & Vecht Svala Volvo Weesp BLIQ

Vrijwilligers

Een vereniging als MHC Weesp wordt door vrijwilligers draaiende gehouden. Dat is immers de essentie van een vereniging. Gezamenlijk maken we ons hard voor hetzelfde doel; veilig en plezierig hockeyen in een gezellige omgeving. Om dat mogelijk te maken zijn er vrijwilliger nodig. Er zijn taken in alle soorten en maten. En dus is er voor iedereen wel iets dat past. De meeste taken omvatten maar een paar uur in de week en hoeven andere dagelijkse activiteiten niet in de weg te staan.  

Coachen/trainen
De meeste (jeugd)teams hebben een eigen coach en/of trainer. Of kiezen hiervoor iemand uit hun midden. Trainers worden geregeld door de technische commissie. Soms betaald (bijvoorbeeld van Heren 1 en Dames 1), soms vrijwillig. De (jeugdige) trainers van jeugdteams ontvangen een (kleine) vrijwilligersvergoeding.

Bestuur/commissie
Er zijn genoeg vrijwilligerstaken waar je je voor kunt inzetten. Dat kan van heel actief in het bestuur, maar ook als lid in een van de vele commissies. De organogram is een overzicht van alle bestuursfuncties en commissies.  [link pdf: organogram MHC Weesp]

Overige klussen
Er zijn ook diverse andere klussen waarbij jouw kwaliteiten welkomzijn, zoals onderhoud van het terrein (opvegen van bladeren, klein onderhoud), juridisch advies, administratie, vormgeving, fotografie etc. We doen graag een beroep op jouw speciale talent.

Wil je je aanmelden voor een klus, of heb je nog vragen, stuur dan een mail naar [email protected] 

Vacatures
Op dit moment hebben we binnen de club de volgende vacatures, zie het overzicht