Rabobank, Amstel & Vecht Stern Volvo Weesp BLIQ

Wil jij de club helpen? Super! Kijk naar de vacatures onderaan deze pagina.

Vrijwilligers zijn hard nodig
Een vereniging als MHC Weesp wordt door vrijwilligers draaiende gehouden. Dat is immers de essentie van een vereniging. Gezamenlijk maken we ons hard voor hetzelfde doel; veilig en plezierig hockeyen in een gezellige omgeving. Om dat mogelijk te maken zijn er vrijwilliger nodig. Er zijn taken in alle soorten en maten. En dus is er voor iedereen wel iets dat past. De meeste taken omvatten maar een paar uur in de week en hoeven andere dagelijkse activiteiten niet in de weg te staan.

Coachen/trainen
De meeste (jeugd)teams hebben een eigen coach en/of trainer. Of kiezen hiervoor iemand uit hun midden. Trainers worden geregeld door de technische commissie. Soms betaald (bijvoorbeeld van Heren 1 en Dames 1), soms vrijwillig. De (jeugdige) trainers van jeugdteams ontvangen een (kleine) vrijwilligersvergoeding.

Bestuur/commissie
Er zijn genoeg vrijwilligerstaken waar je je voor kunt inzetten. Dat kan van heel actief in het bestuur, maar ook als lid in een van de vele commissies. De organogram is een overzicht van alle bestuursfuncties en commissies.  Deze vind je hier (versie januari 2021).

Overige klussen
Er zijn ook diverse andere klussen waarbij jouw kwaliteiten welkom zijn, zoals onderhoud van het terrein (opvegen van bladeren, klein onderhoud), juridisch advies, administratie, vormgeving, fotografie etc. We doen graag een beroep op jouw speciale talent.

Wil je je aanmelden voor een klus, of heb je nog vragen, stuur dan een mail naar [email protected]

Vacatures juni 2021
  • Sponsorcommissie (2-3 personen)
  • Schoonmaker (betaald, 8 uur per week)