Rabobank, Amstel & Vecht Stern Volvo Weesp BLIQ

Word sponsor

De hockeyclub Weesp is in 1959 opgericht door lokale ondernemers en kent een sterke maatschappelijke binding met Weesp, de scholen en het bedrijfsleven. 

MHC Weesp is een vereniging die bestaat uit ruim 800 leden. Door de groei van Weesp verwachten we de komende jaren meer leden te krijgen. Dat biedt voor sponsoren ook nieuwe mogelijkheden.

De vereniging vormt een sterk sociaal, zakelijk en sportief netwerk. Elke wedstrijddag (zaterdag en zondag) zijn minimaal 350 hockeyers op het MHC Weesp complex actief. 

Als sponsor kun je gebruik maken van het netwerk dat de hockeyclub biedt op een prachtig sportcomplex met een nieuw clubhuis. 

De hockeyclub streeft naar een duurzame binding met onze hoofdsponsors Rabobank en BLIQ energie. De hockeyclub investeert met hen ook in bijvoorbeeld duurzame energie opwekking via de zonnepanelen op het dak en in LED verlichting langs het veld.  

Voorbeelden van sponsormogelijkheden bij MHC Weesp:
  • Sponsoring van veld en attributen langs het veld
  • Bordsponsoring langs 3 velden
  • Kledingsponsoring
  • Eenmalige (fiscaal aftrekbare) giften
MHC Weesp organiseert met regelmaat feesten voor de junioren en senioren, thee dansants op de zondagmiddag, toernooien voor de jeugd en het jaarlijks terugkerende All friends toernooi. 

Voor meer informatie mail naar [email protected]