Zaterdag 24 augustus: opening nieuwe seizoen!
25-6
 

Zaterdag 24 augustus wordt een feestelijke dag bij MHC Weesp. Naast dat we dan het nieuwe seizoen starten met onderlinge wedstrijdjes voor alle teams, zullen we ook het nieuwe kunstgrasveld officieel openen. We gaan het nog feestelijker maken omdat we dan ook de start van het lustrum jaar met de nieuwe clubkleding vieren.  
Lees Meer
 
Overlijdensbericht
22-6
 

Tot onze grote ontsteltenis hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van Nathalie Weerdenburg, moeder van Mike (JB2) en Kelly (MA3) Westerhuis. Afgelopen donderdag 20 juni is een verkeersongeval haar noodlottig geworden.
 
Lees Meer
 
Fietsenrekken te koop
19-6
 

Fietsenrekken te koop

We gaan de fietsenrekken die nu bij veld 1 staan niet meer gebruiken en daarom doen we ze weg. Prijs per stuk € 25.- , we hebben 7 stuks in de aanbieding. 
Lees Meer
 
Teamindelingen 2019-2020
16-6
 

Teamindelingen 2019-2020 
De teamindelingen voor het seizoen 2019-2020 zijn bekend. In verband met de privacy wetgeving kunnen wij deze niet op het openbare gedeelte van de website publiceren.
 
Lees Meer
 
trainingsschema voor de komende 2 weken
13-6
 

Beste leden,
De nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2019-2020 zullen zondag in de ochtend geplaatst worden (achter de inlog). 
Lees Meer
 
Start aanleg nieuw waterveld as dinsdag 11 juni
8-6
 

Dinsdag a.s starten de werkzaamheden aan het nieuwe veld 1
Veiligheid van onze leden staat voorop. In de bijlage staat aangegeven wat het het werkterrein van de aannemer is.

Het is niet toegestaan om vanaf dinsdag 11 juni tot nader bericht op Veld 1 te komen gedurende de bouw en aanleg van het veld. 

Lees Meer
 
start veldtrainingen nieuwe seizoen 2019-2020
27-5
 

Beste jeugdleden,
Eind juni stoppen de trainingen voor dit seizoen. In augustus gaat het nieuwe seizoen weer van start.  De trainingen zullen starten in de week van maandag 19 augustus.  Voor die week zal een apart schema gemaakt worden, dit zal iom coaches & trainers ingepland worden. Aansluitend zullen in het
Lees Meer
 
Oproep vrijwilligers voor bar en accommodatie
5-5
 

Aan het einde van dit hockeyseizoen leggen Marco Winkel en Cees Sluyk beide hun functie neer als barcommissaris/co√∂rdinator accommodatie. Marco stopt ook als algemeen commissaris in het bestuur. Zij hebben in vier jaar tijd gezorgd voor een goed draaiende horeca op de club en de verhuur van het clubhuis en de velden. 
Lees Meer