Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Lustrumnieuws - een zomer vol feest bij MHC Weesp

 
2015 en eerder 14 Mei

Nieuws afbeelding

Onze vereniging viert dit jaar haar 10e Lustrum. De MHC Weesp is opgericht in 1959 en bestaat dit jaar dus 50 jaar. Zowel de lustrum commissie als sponsorcommissie heeft er alles aan gedaan om er een onvergetelijk lustrumjaar van te maken. En niet te vergeten de vrijwilligers die allerlei hand- en spandiensten hebben verricht om deze commissies te ondersteunen.
 
De lustrumcommissie heeft alles uit de kast gehaald om er samen met de leden en oud-leden een onvergetelijke zomer van te maken. Na de feestelijke activiteiten van 6 en 13 juni is het tijd om in de agenda de volgende data te noteren:
 
Zaterdag 12 september – een superfeest in stijl voor A t/m D jeugd
Dit lustrum galafeest in black-tie-stijl mag je niet missen. Details volgen via de jeugdcommissie
 
Zaterdag 19 september –Spectaculair seniorenfeest
Ben je 16 jaar of ouder, dan mag je niet ontbreken op dit grootse lustrumfeest. De live muziek wordt verzorgd door "the Boston Tea Party”, http://www.bostonteaparty.nl/  één van de beste partybands van Nederland! Dress-code: feestelijke kleding.
 
Deze avond vindt ook een grote veiling plaats van gesponsorde topstukken en diensten ter waarde van enkele duizenden euro’s. Bied mee voor een prachtig maatpak, een waardebon voor kinderkleding van € 300, een taxatie van uw huis, een geheel verzorgd diner voor 2 of een middag borrelen + hapjes met uw team en nog veel, veel meer! Kaarten voor het feest zijn verkrijgbaar bij Slijterij Overmars. Tijdens het all-friends toernooi op 21 mei zijn kaarten verkrijgbaar in het clubhuis.

 

ZONDER SPONSORS GEEN LUSTRUM

De hockeyvereniging heeft niet alleen een grote groep fans langs de lijn, maar ook in de Weesper gemeenschap. Het is fantastisch om te zien hoe een grote groep sponsors, met als hoofdsponsor Rabobank Amstel & Vecht, financiële en materiële steun heeft gegeven aan dit lustrum. Zonder al deze gulle gevers zouden wij niet in staat zijn er zo’n groot feest van te maken. We nodigen alle sponsors van harte uit bij de verschillende activiteiten, om mee te genieten van dit bijzondere jaar. 

 

De volgende sponsors hebben dit lustrum mogelijk gemaakt:

Rabobank Amstel & Vecht (hoofdsponsor). Van Amsterdam, Apotheek Ballintijn, Aannemersbedrijf Bouwbehoud, Kapsalon in den Blonden Krullebol, Brasserie Muiden, Café Toeters en Bellen, Café Diner ’t Weesperplein, Cha Cha Casuals, Bakkerij Cor Mühl, Crystal Print, Makelaardij de Vuurtoren, Dental Clinics, Juwelier de Vries, Dresscode 4 kids, Fallati dames en herenmode, Fietspoint Oldenburger, Architectenbureau Janton Stork, Jess Optiek, Juwelier Hans Luijer, Herôme Cosmetics, Imagio -Erik Speckmann Fotografie, J.M. Groen Makelaardij o.g. B.V. , Kantoorvakhandel de Ark, Kapsalon Kalle, Karin Wesselman Mode, van Kessel Schoenen, Kost Weesp B.V., Makelaar Koster Di Giacomo, Logo's & Letters, Administratiekantoor "Samen”, MHCWeesp-Veterinnen A, Heren 1, Nelis IJssalon, Onderdelenhuis Weesp, Herenmode Ongers, Oto-Ici Weesp B.V., Pizzeria Selene, Pols potten, Pronk Juweel, Restaurant Bij Mette, Rex International, Drukkerij Ruitenbeek, Slagerij Ad van Donk, Slijterij-Wijnhandel Overmars, Sporthuis Bijvoet, Ten Have Installatie B.V., Thuiz Wonen en Lifestyle, Toys XL, Van der Linden Tweewielerspecialist, Van Lonkhuizen Makelaars, Van Elten - Van de Griend Netwerk Notarissen, Ton- Hoe Lau, Tabaksspeciaalzaak van Kassel, Volvo Dick Mühl , De Woonhoeve. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

 

Gerelateerd