Stern Volvo Weesp BLIQ

Zaalhockey, afmelden voor 22 sept

 
2022 22 September

Nieuws afbeelding

Beste Jeugd en O10 (E8)  speler van MHC Weesp, 

Het veldseizoen 22-23 net begonnen, maar achter de schermen wordt al druk gewerkt aan het zaalseizoen. 
Lees onderstaand bericht goed door. 
We gaan ervan uit dat iedereen meedoet met zaalhockey. Wil je niet mee doen, dan moet je je AFMELDEN. Dat doe je door mail te sturen naar de zaalcommissie ([email protected]) (voor 22 september), vermeld hierbij je

Voor- en achternaam: 
Huidige veldteam: 


Belangrijk om te weten:
Zaalhockey is niet verplicht, maar natuurlijk wel hartstikke leuk. 
De competitie loopt van 10 december t/m 19 februari (dat geldt ook voor trainingen, deze starten op 6/12)
Er wordt zowel op zaterdag als op zondag gespeeld (m.u.v. de kerstvakantie, zie speeldagen in de link hieronder). 
De contributie voor zaalhockey wordt apart van de reguliere contributie geheven en zal in januari gefactureerd worden ( 130.- voor 1x per week trainen). Naast dat de contributie dit jaar hoger is i.v.m. hogere kosten, trainen we een week langer.  
We trainen voornamelijk in de sporthal in Aetsveld, de sporthal in Driemond en mogelijk op andere locaties (helaas heeft Weespersluis geen beschikbaarheid voor trainingen) 
Voor een aantal teams zullen selectietrainingen gehouden worden (t.b.v. de zogenaamde tussenteams). Deze teams worden door ons benaderd. Overige teams zullen, bij genoeg aanmeldingen, zoveel mogelijk in de huidige teamsamenstelling spelen. Zie ook de site wel voor meer info. 
Zonder scheidsrechters geen zaalhockey: daarom lever je als team ook scheidsrechters om te fluiten. Dat kan een ouder, maar ook een buurman, -vrouw of kennis zijn (meer info hierover volgt later). Als we niet genoeg scheidsrechters hebben, dan behoudt MHC Weesp het recht om het hele team terug te trekken uit de zaalhockeycompetitie.  
Het trainingsschema zal uiterlijk eind november bekend gemaakt worden. 
Dit geldt alleen voor de Jeugd en O10( E8) spelers, Senioren teams ontvangen apart informatie en voor de overige Jongste Jeugd hopen we een minicompetitie te kunnen organiseren in Driemond (info volgt tzt). 
Kijk voor meer informatie ook op Zaalhockey (mhcweesp.nl) 

Sportieve groet, 

Anna Geerts
Marieke Leinders
Kathelijn Straatemeier 
Zaalcoördinatie MHC Weesp

 

Gerelateerd