Stern Volvo Weesp BLIQ

Wedstrijdplanning bekend: fluiters indelen maar!

 
2022 29 Augustus

Nieuws afbeelding

De wedstrijdplanning van de Jeugd is bekend; scheidsrechters plan jezelf in!  

Voor iedere hockeywedstrijd moeten twee scheidsrechters opgesteld staan (bij de wedstrijden van de jongste jeugd is dat nog niet nodig). Over het algemeen fluit je 2-4x per jaar. Je fluitbeurten kan je ook zelf indelen als je inlogt op de website (dit kan nog niet via de LISA App). Doe dat op tijd, want anders gaat de scheidsrechtercommissie openstaande diensten inplannen. 

Hoe deel ik mijzelf via de site in als scheids?
1- Ga naar mhcweesp.nl
2- Klik op Inloggen
3- Klik op Arbitrage
4- Klik op Maand en kies bijvoorbeeld November: er verschijnt een scherm met alle beschikbare wedstrijden.
5- Kies een wedstrijd en klik op het Groene Fluitje (je ziet je fluitbeurt ook direct staan in de LISA app).

Het indelen van scheidsrechters is een ingewikkelde klus, daarom willen we leden met een kaart het volgende meegeven:
- Je moet jezelf indelen op juiste niveau. Een te hoog niveau kan je niet aan. Een te laag niveau is zonde omdat we te weinig goede scheidsrechters hebben. Je vindt je niveau op de website bij club/scheidsrechters
- Deel je zelf in via de site: zo heb je zelf invloed op wanneer je moet fluiten (en kan je rekening houden met toets-periodes, (bij)baantjes, weekendjes weg en vakanties. 
- Ben je langdurig geblesseerd,  geef dit dan door aan de ledenadministratie en arbitragecommissie, wij kunnen hier anders geen rekening mee houden.
- Wil je liever op zaterdag of juist zondag (zondag alleen voor ervaren scheidsrechters) geef ook dit door aan de arbitragecommissie want dan kunnen wij hier rekening mee houden (dit kan je ook aangeven in de enquĂȘte die gestuurd is) 
- Ben je ingedeeld en kun je niet, dan moet je ZELF een vervanger regelen (bv via de Facebookgroep). Regel een gelijkwaardige vervanger met het zelfde fluit-niveau en geef de naam van je vervanger door aan [email protected] voor donderdag 20:00 uur. 

Gerelateerd