Stern Volvo Weesp BLIQ

Jan-Willem Koers en Paul Broersen vrijwilligers van het jaar

 
2022 13 Juni

Nieuws afbeelding Afgelopen vrijdag zijn tijdens de vrijwilligers bedankt borrel Jan-Willem Koers en Paul Broersen benoemd tot vrijwilliger van het jaar. 
Normaal werd de vrijwilliger van het jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt, maar mede door de beperkingen afgelopen jaren in januari, hebben we de Vrijwilliger van het Jaar uitreiking van 2020 en 2021 gecombineerd met de vrijwilligers bedankt borrel. 

Afgelopen maanden hebben leden kandidaten aan kunnen dragen, zowel Jan-Willem als Paul werden meerdere keren genoemd. Saillant detail, Jan-Willem had zelf Paul aangedragen. 

Jan-Willem is op veel verschillende gebieden actief binnen de club. Naast dat hij zelf speelt in veteranen B, heeft hij zich ook ingezet voor het communicatie beleid bij MHC Weesp. Daarna is hij een aantal jaar bestuurslid jeugd geweest. Ook als scheidrechter is hij actief en hij fluit veel wedstrijden van zijn dochters. Nu ligt zijn passie bij training geven bij de jongste jeugd en dames seven. We hopen dat Jan-Willem met veel plezier training blijft geven bij de club. 

Paul loopt ondertussen al een aantal jaar mee bij de club. Zijn kinderen hockeyen bij Weesp en Paul is zelf in de loop van de tijd lid geworden bij de trimmers. In 2018 heeft hij meegeholpen met de pilot van de KNHB het KNHB vereniging ondersteuningstraject. Daarna heeft hij zich gestort op de jongste jeugd. Hij is elke woensdag en vrijdag trainer bij de JJ en overall coördinator JJ. Daarnaast zorgt hij voor leuke activiteiten voor de jongste jeugd en dit seizoen is hij ook teammanager bij MC1. Verder zie je Paul altijd door Weesp scheuren op zijn elektrische fiets met zijn hockeystick in zijn rugzak. Hij denkt inderdaad niet ‘dat hebben we altijd zo gedaan’ maar ‘gewoon lekker hockeyen’. 

Jan-Willem en Paul heel erg bedankt! 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

 

Gerelateerd