Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Zomerkampen bij MHC Weesp

 
2022 17 Juni

Nieuws afbeelding

In de zomervakantie komt Hockeykampen.nl weer naar MHC Weesp voor een kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. 

Om in de zomermeivakantie lekker te blijven hockeyen, kan jij deze zomervakantie deelnemen aan een kamp op MHC Weesp in de eerste week van de vakantie van 18-20 juli.
Tijdens dit driedaagse kamp zal je goed verzorgd worden: het eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. En er komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal jou de special tips en tricks geven om nog beter te  worden.
Daarnaast krijg je bij aanmelding ook een gratis hockeystick.
Wil jij samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Dat is geen probleem. Bij aanmelding via de website kan jij opgeven met wie jij in het groepje wil.

Meer informatie of aanmelden? Hier kan je terecht.


Back to Hockey -clinic
Aan het einde van de vakantie geeft Dames 1 een geweldige ‘Back to Hockey’ clinic zodat je weer goed voorbereid het nieuwe seizoen start. Dit zal in de voorlaatste week van de vakantie zijn, op maandag 15 en dinsdag 16 augustus. 
Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected] . Meld alvast de gegevens van de deelnemer (naam, leeftijd en team). Je ontvangt een bevestiging en vlak voor het kamp een betaalverzoek. 

Jongste Jeugd    9:30 -12:00 uur
D en  C  Jeugd  13:00-15:30 uur


 

Gerelateerd