Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Woord van de voorzitter

 
2022 5 Mei

Nieuws afbeelding

Weesp, 15 mei 2022

Beste leden van MHC Weesp, 

"Sport draait om één ding: plezier”
Uit onderzoek blijkt dat 4 op de 10 kinderen wil stoppen met sporten omdat het plezier is verloren door te fanatieke ouders. Daarbij blijken ouders meer invloed te hebben op het sportgedrag van spelers dan een coach. 
Bij MHC Weesp vinden wij het erg belangrijk dat onze leden plezier hebben -en houden in hockey. Positieve omgang met elkaar, positieve coaching en een leuke sfeer binnen het team en op de club, vormen wat ons betreft de basis voor een goede sportprestatie op elk niveau. 
De vier P’s (van plezier naar passie, van passie naar progressie en prestatie) zijn dan ook de basis van onze opleiding voor spelers, trainers en coaches en clubcultuur.

Volle clubagenda
Het is dan ook goed om te zien dat we de afgelopen weken veel leden met veel plezier hebben zien hockeyen. Er zijn veel spannende wedstrijden gespeeld en het is zelfs voor sommige teams nog mogelijk om kampioen te worden of te promoveren. Daarnaast hebben we elkaar ook weten te vinden tijdens mooie evenementen, want wat zou een hockeyclub zijn zonder feesten als een Super Sunday, filmavonden voor de Jongste Jeugd, een D-feest en de komende weken o.a. het All Friends toernooi en de E8-nacht. Zet al deze mooie activiteiten in je agenda

Verenigingsmanager
Het organiseren van deze activiteiten en de organisatie van onze hockeyclub vergt veel tijd van ons als bestuur en een kleine groep vrijwilligers. We hebben meer actieve leden nodig om deze zaken te organiseren. We merken echter dat het lastiger is om ouders en spelers bij de vereniging te betrekken.
Dat heeft enerzijds te maken met de lastige Covid-19 jaren die (hopelijk) achter ons liggen, anderzijds zien we dat mensen minder tijd lijken vrij te willen maken voor de vereniging. Dat merken we aan de geringe reacties op oproepen die we de krijgen op (dringende) vacatures. 
We hebben daarom besloten om binnenkort een ‘pilot’ te starten met een verenigingsmanager. De verenigingsmanager gaat ons ondersteunen en zich de komende maanden o.a. bezighouden met het vinden (en verbinden) van actieve leden, de coördinatie van communicatie en sponsoring. Daarnaast willen we dat de verenigingsmanager, samen met bestaande commissies, activiteiten en evenementen initieert voor alle leden.
Weet, of ben je degene die we zoeken? Het volledige profiel vind je hier

We kijken uit naar een mooi einde van het seizoen!
 
Namens het Bestuur, de medewerkers van MHC Weesp en met sportieve groet,
Alwin, Voorzitter MHC Weesp (ad-interim)


PS. Vandaag sturen we weer een nieuwsbrief uit naar alle leden, een linkje van de nieuwsbrief vind je ook hier

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

 

Gerelateerd