Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Wie houdt er van moeilijke puzzels, staat stevig in z’n schoenen en is oplossingsgericht?

 
2022 4 Mei

Nieuws afbeelding

Dan is dit wellicht wel wat voor jou. We hebben twee ‘afdelingen’ waarvoor we urgent extra hulp nodig hebben. Want zonder deze onderdelen kan er niet gehockeyd worden;

Wedstrijdsecretariaat Jongste Jeugd
Deze functie kan je voornamelijk achter de schermen vanuit je eigen huis uitvoeren. Je bent een belangrijke spil in de organisatie van het wedstrijdprogramma op zaterdag. Je werkt nauw samen met het wedstrijdsecretariaat van de Jeugd en zorgt er samen voor dat het programma op zaterdag klopt.
Wat doe je zoal?
- plannen van de wedstrijden jongste jeugd per speelronde (3x per jaar)
- communicatie met de andere clubs en districtskantoor inzake de wedstrijden
- check op wedstrijdformulieren

Arbitragecommissie
Op zaterdag worden de wedstrijden van de jeugd gefloten door scheidsrechters die door de arbitragecommissie worden toegewezen op een wedstrijd. Zodra de wedstrijdplanning bekend is, dan kunnen fluiters zichzelf indelen. Helaas gebeurt dit nog onvoldoende waardoor de gaten moeten worden gevuld. Soms een ingewikkelde puzzel die ruim voor de wedstrijden moet zijn afgerond zodat scheidsrechters weten waar ze aan toe zijn. Kunnen scheidsrechters niet, dan moeten ze zelf voor vervanging zorgen. Dit doen ze vaak door een oproep te plaatsen op Facebook, hiervan ben jij (mede)beheerder. 
Op dit moment wordt dit gedaan door Sandy, maar zij heeft hier dringend hulp bij nodig. Ken je de vereniging en heb je concrete ideeën hoe het plannen beter of anders kan? Meld je dan ook, want met goede ideeën zijn we ook geholpen.  

Aanmelden met een ander kan ook, want met hoe meer mensen we deze klussen kunnen klaren, hoe beter. 
Meer weten of interesse?  [email protected] en [email protected] 

Alle overige vacatures kan je hier vinden

 

Gerelateerd