Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Contributie inning

 
Algemeen 4 April

Nieuws afbeelding


Komende week wordt de contributiebijdrage voor de tweede seizoenshelft afgeschreven. Per email is inmiddels een aankondiging en een rekening verstuurd. 
Lijnteams, die een extra 3e training hebben, betalen een extra bijdrage. Ook deze wordt binnenkort afgeschreven. 
De zaalhockeycontributie zal ook binnenkort volgen, het bestuur heeft besloten alleen de kosten die we gemaakt hebben, door te belasten. Leden die zich hebben opgegeven voor zaalhockey, ontvangen hierover een apart bericht met een extra uitleg. Deze uitleg is hieronder te vinden. 

Meer informatie over onze contributies, vind je hier

Extra uitleg zaalhockeycontributie: 
Komende week wordt de zaalbijdrage geïnd. Als we een ‘normaal’ zaalseizoen hadden doorlopen, dan was de bijdrage hiervoor € 110.- geweest. 
Helaas hebben we afgelopen winter niet alle trainingen en wedstijden in de zaal kunnen spelen. Verscherpte coronamaatregelen vanaf december tot half januari gooiden roet in het eten. 
Het bestuur vindt het passend om daarmee rekening te houden en heeft besloten alleen de kosten die we gemaakt hebben, door te belasten. 
Het betreft:
-             Lagere kosten van de KNHB teambijdrage (voor het spelen van wedstrijden en de zaalhuur hiervoor)
-             Beperkte inzet van zaalhuur voor trainingen
-             Beperkte inzet van trainers voor trainingen

Omdat teams niet allemaal hebben kunnen trainen, zijn er verschillende bedragen: 

E8 en D teams: € 85.- 
Deze teams hebben 7 van de 8 weken kunnen trainen in de zaal, de besparing op trainers en zaalhuur zijn daarom beperkt en de voornaamste besparing zit in de teambijdrage van de KNHB

C, B, A teams : €  37.50
Deze teams hebben slechts 1-2 keer kunnen trainen in de zaal in Driemond (afhankelijk van het wedstrijdschema in december), de besparing is hier het grootst. 
Na de versoepelingen half januari zijn deze teams op het veld gaan trainen, hiervoor worden alleen trainerskosten doorbelast. In totaal hebben ze 4 van de 8 weken getraind. 

SR teams : € 25.-
Deze teams hebben slechts 1 of 2 keer kunnen trainen in de zaal in Driemond (afhankelijk van het wedstrijdschema in december), de besparing is hier het grootst. 
Deze teams hebben verder geen trainingen gehad op het veld. De zaalbijdrage betreft dus enkel de KNHB- teambijdrage en een kleine toeslag voor de enkele training in de zaal in Driemond in december

Voor overige Jongste Jeugd spelers, die mee hebben gedaan aan de zaaltrainingen in Driemond, is de bijdrage € 10.- 

 

Gerelateerd