Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Clubhuis, multifunctioneel gebruik

 
2022 16 Februari

Nieuws afbeelding Degenen die recentelijk in het clubhuis zijn geweest, zal het niet ontgaan zijn; er zijn wat aanpassingen in de inrichting gedaan.

In de hoek links achter zijn banken geplaatst en aan de hoge tafels staan andere krukken met een rug. Deze meubels zijn door BSO Kind & Co aangeschaft, zij maken n.l. sinds september met 2 volledige groepen gebruik van ons clubhuis als na-schoolse opvang. Op maandag, dinsdag en donderdagmiddag lopen hier tot wel 48 kinderen rond! En om ze een wat meer kind-vriendelijke plek te geven, zijn deze spullen aangeschaft. 


Ook hebben we wat mooie foto's opgehangen om het wat  'gezelliger' te maken. We kregen nl wat geluiden te horen dat het clubhuis wat kil aandoet.

We willen hier graag nog meer verbeteren, dus heb je idee├źn of wil je actief meedenken en -doen? Er is nog een vacature in de accommodatie-commissie. Zie ook het overzicht bij 'vrijwilligers' 

PS. We hopen dat iedereen met respect met de nieuwe meubels omgaat, ondanks dat ze op 'hufter-proofheid' zijn geselecteerd, kan ook dit kapot gaan. 


 

Gerelateerd