Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Horecamanager gezocht

 
2022 10 Februari

Nieuws afbeelding

Het tweede deel van het seizoen gaat bijna weer van start, we zijn daarom zoek naar een horecamanager. 

MHC Weesp is een gezellige vereniging op een unieke locatie met een mooi clubhuis. Na de trainingen en wedstrijden verzorgen wij zelf de horeca (bar, keuken en terras) voor sporters en toeschouwers. Met de groei van onze vereniging en door de professionaliseringsslag die we gaan maken, willen we de aansturing en bemanning van de horeca deels betaald laten uitvoeren. Een leuke uitdagende functie van ongeveer 20 uur per week. Veel contact met leden, toeschouwers en vrijwilligers. En bovenal heel veel gezelligheid.  

Wat zijn je taken
  • Je doet de bardiensten. Op zondag en vrijdagmiddag is dat met een team van vrijwilligers. Op de doordeweekse avonden (2x per wk) doe je dat vaak alleen.  
  • Je ben vraagbaak voor barvrijwilligers. 
  • Je draagt zorg voor de horecaexploitatie met in achtneming van het beleid en de visie van MHC Weesp en de geldende wettelijke kaders, zoals "verantwoord alcohol schenken”, "sociale hygiëne” en de regels en condities van de voedsel- en warenautoriteit.
  • Je bent (mede)verantwoordelijk voor de inkoop: het samenstellen van lunches voor teams en een lekker assortiment voor onze leden en bezoekers.  
  • Je denkt na over mogelijke verbeteringen.
Wat we van je vragen
Wij zoeken een zelfstandig persoon met horeca ervaring, iemand die weet van aanpakken en initiatief toont. Iemand die achter de bar de scepter zwaait en meedenkt over verbeteringen om die vervolgens, in overleg met het bestuur, ook te voeren. Je hebt affiniteit met het verenigingsleven en de hockeysport; jij zorgt voor de gezellige 3e helft! 

Wat bieden we
We bieden je een contract vanaf het begin van het tweede deel van het seizoen ( maart) tot de zomerstop (begin juli). We zien dit als een proefperiode. In overleg werk je doordeweeks een avond en op zondag van 12-20 uur. Verder is het naar eigen inzicht in te vullen. 

Solliciteren?
Stuur een mail naar Kathelijn Straatemeier: [email protected]

Voor de bar zoeken we nog een aantal actieve leden die willen helpen, zie ook het bericht op de site en het vacature overzicht. 


 

Gerelateerd