Stern Volvo Weesp BLIQ

(Wijziging) Definitief trainingsschema seizoen 2021-2022 start maandag 6 september)

 
2021 2 September

Nieuws afbeelding

Hieronder het trainingsschema voor seizoen 2021-2022 voor jeugd en senioren, inclusief trainers. Dit schema geldt vanaf maandag 6 september. Bij dit schema horen enkele opmerkingen.

Trainingsschema versie 16, start 6 september 2021

  • Schema is onder voorbehoud van fouten.
  • Er zijn wat wijzigingen in trainers.
  • Er zijn wijzigingen in het schema gekomen in vergelijking met schema dat eind augustus online kwam, dus teams moeten goed kijken of er iets voor hun veranderd is. Omdat er nu schoolroosters van trainers bekend zijn konden we deze wisselingen niet voorkomen. 
  • Keeperstrainingen zijn grotendeels ingepland, teams en keepers zelf op de hoogte. Later volgt schema op de site. 
  • Bij enkele teams staat een W. Dat betekent dat ze met andere teams moeten wisselen van veld. Zij trainen 1x in de drie weken op veld 3. Zie ook de uitleg onder het schema.
  • Bij enkele teams staat een S van specialisten training. Dat betekent dat dit de derde training is welke een andere invulling gaat krijgen vanaf dit seizoen. 
Trainingsschema is ook altijd te vinden op de website onder hockey/trainingen Inmiddels is het ook in de LISA App ingevoerd, zodat de trainingen op de tijdlijnen van de leden zichtbaar zijn. Aan- en afmelden bij trainingen kan in de LISA App en direct bij je trainer. 

Zijn er belangrijke wijzigingen dan graag in overleg met de hoofdtrainers via [email protected]. Wil je in het weekend een veld reserveren, dan graag aanvragen via: [email protected] voor de zaterdag, [email protected] voor de zondag. 

Mochten er door de COVID-19 pandemie wijzigingen volgen stellen we u daarvan op de hoogte. 


 

Gerelateerd