Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Dames 1 en heren 1 krijgen nieuwe coach

 
2021 20 Juni

Nieuws afbeelding

Paul (TC) en André (voorzitter) hebben jaarcontracten getekend met de nieuwe coaches van Dames 1: Bjorn van der Dussen (Bjorn verruilt heren 1 voor dames 1) en Heren 1: Heijmen Groothuis. 

Björn heeft de afgelopen drie seizoenen H1 van MHC Weesp gecoacht. Naast het coachen van dames 1 is hij een van de drie hoofdtrainers volgend seizoen. De doelstelling van beide teams is om zo hoog mogelijk in het linke rijtje te eindigen. Promotie naar de 1e klasse is een reëel doelstelling voor seizoen 2022/2023. Op de ALV op 5 juli zullen beide coaches zich kort voorstellen. Heijmen doet dat hier onder ook al.

Heijmen stelt zich voor:
Nadat ik het CIOS had afgerond, ben ik verder gegaan met fysiotherapie. Ik ben nu zo’n vijf jaar werkzaam bij fysioholland in Naarden. Ik ben altijd een fanatiek sporter geweest en wil daarbij altijd het onderste uit de kan halen. De voornaamste sportpassie heb ik voor hockey. Als speler heb ik bij Huizen, Gooische en Alkmaar in de overgangsklasse gespeeld. Op mijn 28e ben ik gestopt op dat niveau en naar Muiderberg verkast om daar H1 op de kaart te zetten als speler/trainer. Ik heb toen een jaar met Allard van Winsen en twee jaar met Groothuis senior gewerkt. Dit heeft de handen doen jeuken om meer te doen met het trainer/coach vak. Ik was afgelopen jaar assistent van Bjorn, die aan mij het stokje heeft overgedragen om komend seizoen heren 1 van  MHC Weesp te coachen.

 

Gerelateerd