Stern Volvo Weesp BLIQ

Teamindelingen Jeugd - JJ 2022-2023

 
2022 12 Juni

Nieuws afbeelding

De teamindelingen voor seizoen 2022-2023 zijn bekend

In verband met de privacy wetgeving publiceren wij deze niet op het openbare gedeelte van de website. De nieuwe teamindelingen staan daarom op het besloten gedeelte van de website:

-          Klik op ‘Inloggen’ bovenaan in het menu op de website
-          Log in met je lidnummer en wachtwoord
-          Een nieuw scherm opent. Ga dan in het menu bovenaan naar ‘Club’
-          Kies in de oranje balk boven voor ‘Documenten’ (rechts boven)
-          Ga dan naar ‘Technische Commissie’.

Hier vind je de documenten ‘Teamindelingen seizoen 2022-2023 (voor jongste jeugd, jongens en meiden apart). Hier vind je ook het document 'Veel gestelde vragen' teamindeling seizoen 2022-2023. 

Let op de nieuwe naamgeving is gebruikt. O18 is huidige JA/MA, O16 is huidige JB/MB, O14 is huidige JC/MC en O12 JD/MD. Voor de Jongste jeugd is het als volgt; O10 is huidige E8, O9 is huidige E6 en O14 is huidige F. 

Lidnummer en/of wachtwoord kwijt
Het lidnummer staat op de MHC Weesp factuur, het wachtwoord kan (indien niet meer bekend) op worden gevraagd op de login pagina.


Trainingen met je nieuwe team
Vanaf maandag 13 juni (morgen dus) wordt er getraind in de nieuwe teamsamenstelling. Zie voor dagen en tijden het trainingsschema. Er wordt getraind t/m vrijdag 1 juli (indien daar animo voor is). Het schema voor het nieuwe seizoen volgt binnenkort, daar wordt nog hard aan gewerkt!

Trainingen starten voor iedereen weer vanaf 29 augustus (Jongste jeugd en Jeugd), eerstelijnsteams vanaf 22 augustus.
Als je als coach al vanaf 15 augustus met je team wil trainen, dan gaat dat in overleg met de hoofdtrainers via [email protected] 

Oefenwedstrijd in het weekend?
Reserveren velden in het weekend gaat via; [email protected]
Bardienst en scheidsrechters regel je binnen je team. 


Wedstrijd spelen met je nieuwe team
Vind je het leuk om nog een wedstrijd met je team te spelen op 18 of 25 juni, maak vast een groepsapp aan en overleg met elkaar indien er nog geen coach is. Voor hulp bij het zoeken van een tegenstander kun je mailen naar [email protected] .

Heb je nog vragen? Zie ook de bijlage ‘veel gestelde vragen’.  Of benader de volgende coördinator uitsluitend via de mail, de betreffende coördinator of hoofdtrainer neemt dan contact met je op.

•          Jeugd; [email protected]
•          Jongste Jeugd; [email protected]

 

Gerelateerd