Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Word jij onze horeca manager (betaald, ca 20 uur/per week)

 
2021 30 Mei

Nieuws afbeelding

MHC Weesp is een gezellige vereniging op een unieke locatie met een mooi clubhuis. Na de trainingen en wedstrijden verzorgen wij de horeca (bar, keuken en terras) voor sporters en toeschouwers. Met de groei van onze vereniging en door de professionaliseringsslag die we gaan maken, willen we de aansturing en bemanning van de horeca deels betaald laten uitvoeren. Een leuke uitdagende functie van ongeveer 20 uur per week. Veel contact met leden, toeschouwers en vrijwilligers. En bovenal heel veel gezelligheid.  

Wat zijn je taken
  • Je doet de bardiensten. Op zondag en vrijdagmiddag is dat met een team van vrijwilligers. Op de doordeweekse avonden doe je dat vaak alleen.  
  • Je ben vraagbaak voor barvrijwilligers. 
  • Je draagt zorg voor de horecaexploitatie met in achtneming van het beleid en de visie van MHC Weesp en de geldende wettelijke kaders, zoals "verantwoord alcohol schenken”, "sociale hygiëne” en de regels en condities van de voedsel- en warenautoriteit.
  • Je bent (mede)verantwoordelijk voor de inkoop: het samenstellen van lunches voor teams en een lekker assortiment voor onze leden en bezoekers.  
  • Je denkt na over mogelijke verbeteringen.
Wat we van je vragen
Wij zoeken een zelfstandig persoon met horeca ervaring, iemand die weet van aanpakken en initiatief toont. Iemand die achter de bar de scepter zwaait en meedenkt over verbeteringen om die vervolgens, in overleg met het bestuur, ook te voeren. Je hebt affiniteit met het verenigingsleven en de hockeysport; jij zorgt voor de gezellige 3e helft! 

Wat bieden we
We bieden je een contract vanaf het begin van het nieuwe seizoen (haf augustus) tot de winterstop (begin december). We zien dit als een proefperiode. Je werkt in ieder geval op vrijdag van 15-22:30 uur, op zondag van 12-20 uur en afhankelijk van het trainingsschema nog 1 of 2 avonden door de weeks. 

Solliciteren?
Stuur een mail naar Kathelijn Straatemeier: [email protected]

Voorbehoud
Op dit moment is de openstelling van het clubhuis i.v.m. corona-regels nog beperkt, maar we hopen zo snel mogelijk ‘weer normaal’ open te kunnen. Naar verwachting zal dit aan het begin van het nieuwe seizoen zijn. 

 

Gerelateerd