Stern Volvo Weesp BLIQ

E8 bedankt Rogier Snoeks voor zijn inzet voor MHC Weesp jeugd

 
2021 29 Mei

Nieuws afbeelding

Rogier Snoeks is sinds 2013 coach geweest van een team waar één van zijn kinderen in zat, Sophie (nu 14 jaar) en Olivier (nu 12 jaar). Daarnaast heeft Rogier zich sinds 2015 ingezet voor de opleiding van alle hockeyende jeugd van MHC Weesp. Rogier is op vrijdag 28 mei tijdens ‘zijn’ E8-training bedankt voor zijn jarenlange inzet voor MHC Weesp.

Rogier hockeyt zelf al sinds zijn jeugd bij hockeyclub Bloemendaal, ook toen hij in Weesp ging wonen. Toen zijn kinderen op MHC Weesp gingen hockeyen, is hij zich gaan inzetten voor de hockeyende jeugd van Weesp. Naast zijn rol als coach heeft hij sinds 2016 deel uit gemaakt van de Beleids Technische Zaken (BTZ) die samen met de hoofdtrainers voor de opleiding van de MHC Weesp jeugd zorgen. Voorlopig stopt Rogier met alle activiteit voor de jeugd van MHC Weesp. Zijn rol in de BTZ wordt overgenomen door Sjoerd Meijer.

Goede basis
Omdat een goede basis belangrijk is, is Rogier in 2015 begonnen om op vrijdag de E8-tallen te trainen. Alle jongens en meisjes op één veld. Elke week had hij weer een parcours met oefeningen klaar staan en probeerde hij met veel passie de kinderen beter te leren hockeyen. Tijdens zijn laatste E8-training op 28 mei is Rogier bedankt voor zijn jarenlange inzet.

 

Gerelateerd