Stern Volvo Weesp BLIQ

Nieuwe trainingsstaf gaat trainingsniveau verhogen

 
2021 29 Maart

Nieuws afbeelding

In de afgelopen maanden heeft het bestuur samen met de commissie beleid technische zaken (TC) een nieuw visie voor de trainingen opgesteld. Ondanks de mateloze inzet van alle trainers ziet bestuur en TC mogelijkheden tot het verbeteren van het niveau van het training geven én krijgen. Dit geldt voor zowel de eerstelijns als de breedte teams bij de jeugd en de senioren.

Om deze doelstelling te bereiken gaat vanaf seizoen 2021-2022 een team van drie hoofdtrainers aan de slag: Allard van Winsen, Björn van der Dussen en Daniël Hulkenberg. Zij gaan in overleg met bestuur en TC kritisch kijken naar de huidige trainers en dit terugbrengen naar een kleine groep trainers met de benodigde drive, affiniteit en skills om trainingen te geven op het gewenste niveau.

Allard, Björn en Daniël hebben er enorm veel zin in en zitten vol met ideeën. Ze gaan de komende tijd brainstormen, over trainingsvormen, selectieprocedures, communicatie en meer. Een voorbeeld van de nieuwe ideeën zijn de specialistentrainingen van Daniël van de afgelopen weken. Die zijn door alle teams als zeer waardevol ervaren.

 

Gerelateerd