Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Meer leden kunnen trainen

 
2021 25 Maart

Nieuws afbeelding

Sinds 3 maart mogen naast kinderen tot en met 17 jaar ook jongeren van 18 tot en met 26 jaar trainen in teamverband. Dit was het goede nieuws van de persconferentie op 23 februari. Hierdoor mag een groter deel van de leden in teamverband trainen. Ook de senioren 27+ mogen eindelijk trainen, maar nog wel aangepast. 

Trainen
Sinds 3 maart trainen alle jeugdteams weer. De jongste jeugd heeft een winterstop gehad. Ook de jongeren tot 27 jaar kunnen trainen. Voor de leden van 27 jaar en ouder geldt dat ze in groepjes van 4 op een kwart veld mogen trainen mits ze 1,5 meter afstand houden. 

Trainingsschema
Omdat we nog te maken hebben met een avondklok kunnen we nog niet volgens het oorspronkelijke schema trainen. Bijgevoegd wederom een aangepast trainingsschema. Dit schema geldt zolang we in Nederland met een avondklok te maken hebben. In het trainingsschema staan naast de doordeweekse trainingen ook de indeling voor trainingen en wedstrijden van de senioren op zondag.

Download trainingsschema met avondklok tot 22 uur

Basisregels
De trainingen en onderlinge wedstrijden kunnen alleen doorgaan als we ons allemaal aan de basisregels houden. Dat betekent voor de jongeren van 12 tot 27 jaar dat buiten het veld de 1,5 meter afstand na geleefd wordt. Voor iedereen geldt: heb je ziekteverschijnselen (verkouden, koorts of reuk- en smaakverlies), dan ga je niet hockeyen en laat je je testen. Ben je coronapositief dan meldt je dat aan je coach. 

 

Gerelateerd