Stern Volvo Weesp BLIQ

OrthodontistenClinic aan de Vecht nieuwe sponsor

 
2020 16 December

Nieuws afbeelding

Serie Sponsors van MHC Weesp 
MHC Weesp kan niet zonder sponsors. Gelukkig hebben we er veel. Dat zie je aan alle borden langs de velden en op de sponsorpagina. Wat doen ze en waarom sponsoren ze de club?

Sinds oktober 2020 is OrthodontistenClinic aan de Vecht sponsor van MHC Weesp. Het echtpaar Diana en Georgios Tsorovas zijn beide orthodontist en hebben samen hun praktijk aan de Korte Muiderweg opgezet.

Jullie zitten net in Weesp met de praktijk, zijn jullie al lang orthodontist? 
We zijn beide al 12 jaar orthodontist. We hebben eerst onze tandheelkundige opleiding afgerond en hebben ons vervolgens gespecialiseerd in orthodontie. We weten alles over het verbeteren van het gebit met behulp van beugels.
 
Welke behandelingen doen jullie het meeste? 
We zijn gespecialiseerd in alle soorten beugels, dus zowel de vaste beugels (slotjes) als uitneembare. Welke behandeling of beugel het beste is voor de cliënt is afhankelijk van de vraag. Die beslissing nemen we samen met onze cliënten. 
 
Zijn zowel volwassenen als kinderen bij u welkom? 
Jazeker, we behandelen kinderen, tieners en volwassenen
 
Wat is nieuw in de orthodontie? 
De aligners-beugel is een transparant en comfortabel alternatief voor de traditionele beugels. Ze zijn gemaakt van een gladde en transparant kunststof. Deze beugel is dus vrijwel onzichtbaar.

Waarom zijn jullie sponsor van MHC Weesp? 
Onze 7-jarige  dochter, Sofia, hockeyt bij de jeugd en volgend seizoen begint onze 4-jarige zoon, Dimos, bij de Benjamins. Als sponsor help je de club, maar tegelijk willen we andere leden ontmoeten en wellicht wat nieuwe klanten krijgen.

Wat kunnen MHC Weesp leden verwachten als ze een afspraak maken? 
Tijdens het eerste consult luisteren we goed naar onze cliënten. We willen weten waar ze zich zorgen over maken. Als er een beugel nodig is, spreken we af wanneer we starten.

Wat is handig voor leden om te weten?
Wij kunnen ook hockeybitjes maken. Dit is natuurlijk altijd nodig, maar zeker als je een beugel hebt. De traditionele manier van het happen hoeft niet bij ons, we gebruiken een digitale scanner, veel sneller en vriendelijker.
 
Meer Informatie: www.orthoaandevecht.nl

 

Gerelateerd