Stern Volvo Weesp BLIQ

Jeugd tot 18 jaar mag blijven trainen

 
2020 15 December

Nieuws afbeelding

De aangescherpte coronamaatregelen hebben consequenties voor het hockeyen. Helaas moeten de senioren alweer stoppen met trainen. De jeugd mag wel blijven trainen. Ook de plannen voor 2021 zijn veranderd, want de start van de competitie in januari gaat natuurlijk niet door. Hier de gevolgen voor het trainingsschema.

Herstart midwinter trainingsschema vanaf 4 januari
Jeugd en E8 teams trainen deze week hun laatste trainingen van 2020. Maandag 4 januari start het midwinter trainingsschema weer. Er zijn enkele kleine aanpassingen (M8E2 en Jd1), zie nieuw schema.

Download versie 15 december 2020

Herstart normaal trainingsschema
Na de voorjaarsvakantie (vanaf maandag 1 maart) wordt er weer getraind volgens het normale trainingsschema, dus ook jongste jeugd en hopelijk ook senioren. Tenzij de competitie eerder dan half maart start. Hierover volgt dan meer informatie.

Gebruik velden voor vrij hockeyen
Jeugdleden (tot 18 jaar) mogen met maximaal 6 personen op een half veld vrij hockeyen. Hou daarbij rekening met anderen. Ga meteen na het hockeyen naar huis, blijf niet hangen op het MHC Weesp terrein. En vergeet niet een bitje in te doen, ook bij het vrij hockeyen.

 

Gerelateerd