Stern Volvo Weesp BLIQ

Aanmelden zaalhockey geopend, maar nog niks zeker

 
2020 18 September

Nieuws afbeelding

 

De KNHB heeft voor de clubs de inschrijving voor de zaalhockeycompetitie geopend, maar pas in de eerste twee weken van oktober wordt definitief duidelijk of en hoe het zaalseizoen wordt gespeeld.

Alle spelers uit de Jeugd en E8 mogen zich aanmelden voor zaalhockey. Mocht het zaalhockeyseizoen toch niet doorgaan, dan zullen we kijken naar alternatieven, zodat we deze periode kunnen blijven hockeyen. Hiervoor zit een kleine enquête in het aanmeldformulier. 
Wil je niet meedoen met zaalhockey, dan kan je dat ook aangeven in het formulier. 

Meld je voor zaterdag 26 september aan voor het zaalhockeyseizoen 2020-2021 via het aanmeldformulier:https://forms.gle/5wt3VXndg93dBmVm6

Elke speler moet apart aangemeld worden. Dit formulier is alleen voor de Jeugd en E8 spelers, Senioren teams ontvangen apart informatie en voor de overige Jongste Jeugd spelers hopen we een minicompetitie te kunnen organiseren in Driemond (info volgt later).

 

Belangrijk om te weten:

· Zaalhockey is niet verplicht, maar natuurlijk wel hartstikke leuk.

· De competitie loopt van 5 december tot half februari 2020(dat geldt ook voor trainingen).

· Er wordt zowel op zaterdag als op zondag gespeeld.

· Thuiswedstijden met zaalleiding kunnen ook buiten Weesp gespeeld worden (bijv. Almere, Laren).

. De contributie voor het zaalhockey wordt apart van de reguliere contributie geheven en zal in januari gefactureerd worden ( 110.-, 130.- voor spelers die 2x per week trainen, dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van verschillende sportlocaties).

· We trainen in de sporthal in Aetsveld, waarschijnlijk in de gymzaal van het Vechtstede en de sporthal in Driemond. Het trainingsschema zal in oktober bekend gemaakt worden.

· Voor een aantal teams zullen er selectietrainingen gehouden worden. Deze teams worden door ons benaderd. Overige teams zullen, bij genoeg aanmeldingen, zoveel mogelijk in de huidige teamsamenstelling spelen.

· Te late inschrijvingen kunnen alleen geaccepteerd worden als er nog plek beschikbaar is in een team. Inschrijven is helaas geen garantie tot spelen. We moeten complete teams hebben om te kunnen starten (minimaal 9 spelers).

· Voor wat betreft scheidsrechters zullen we binnenkort met een update komen over hoe we dat willen invullen en organiseren.

· We zoeken nog iemand die met Kathelijn de kar van de zaalhockeycommissie wil trekken, zie ook de vacatures op de site.

 

Kijk voor meer informatie op de site bij zaalhockey.


 

 

Gerelateerd