Stern Volvo Weesp BLIQ

Teamindeling senioren 2020-2021 dames 2, 3, 4 en 5

 
2020 2 Augustus

Nieuws afbeelding

De teamindeling senioren voor dames 2, 3, 4 en 5 kun je vinden  op het besloten gedeelte van de website. In verband met de privacy wetgeving kunnen wij deze gegevens niet op het openbare gedeelte van de website publiceren.

  • Klik op ‘Inloggen’ bovenaan in het menu op de website
  • Log in met je lidnummer en wachtwoord
  • Een nieuw scherm opent. Ga dan in het menu bovenaan naar ‘Club’
  • Kies in de oranje balk boven voor ‘Documenten’ (rechts boven)
  • Ga dan naar ‘Technische Commissie’.

Hier vind je het document ‘Teamindeling senioren 2010-2021 – dames 2, 3, 4 en 5. Heb je nog vragen of mis je een naam dan kun je contact opnemen met coördinator senioren dameslijn Lara Snel, mailadres: [email protected]

Lidnummer en/of wachtwoord kwijt?
Het lidnummer staat op de MHC Weesp factuur, het wachtwoord kan (indien niet meer bekend) op worden gevraagd op de login pagina.

Trainers en Coaches
We zijn nog niet voor ieder dames team helemaal rond met de trainers en coaches maar zijn hier momenteel druk mee bezig. Vanaf maandag 17 augustus starten de trainingen. Het trainingsschema voor senioren en veteranen volgt zeer binnenkort op de website.

Keepers en spelers gezocht
We hebben dit seizoen een nieuw dames 2 team. Voor dit team zoeken we nog een keeper. Dus mocht je iemand weten of zie je voor jezelf hier een kans, laat het weten aan Lara Snel. Ook zoeken we voor dit team nog speelsters met goede hockey ervaring. Dames 2 gaat namelijk reserve 2e klasse spelen. Ook bij dames 5 zijn nog een paar plekken beschikbaar.

 

Gerelateerd