Rabobank, Amstel & Vecht Stern Volvo Weesp BLIQ

Lijkt het je leuk om te hockeyen? Kom een proeftraining doen!

 
2020 19 Mei

Nieuws afbeelding

De trainingen zijn weer begonnen. Daar zijn we super blij mee! Vanaf juni starten ook de proeftrainingen. Vind je het leuk om bij MHC Weesp te komen hockeyen en wil je een keer meedoen met een training, meld je dan aan.

Proeftrainingen
  • Jongste Jeugd (6 tot en met 9 jaar): woensdagmiddag 3 en 10 juni.
    Meld je aan via: [email protected] .
  • Jeugd (10 tot en met 18 jaar): je kan meedoen met een teamtraining, de dag en het tijdstip is afhankelijk van je leeftijd en het trainingsschema. Vermeld bij je aanmelding je leeftijd. Aanmelden kan via: [email protected]
  • Ben je ouder dan 18 jaar en wil je een proeftrainingen bij een senioren of veteranen team doen? Stuur een email naar [email protected]
 
Wat heb je nodig?
Voor alle proeftrainingen geldt dat je een bitje (te koop bij Bijvoet), scheenbeschermers en een stick nodig hebt. Kan je van niemand een stick lenen, laat ons dat van tevoren weten, dan proberen we je te helpen.

Coronamaatregelen
We moeten ons door de coronamaatregelen houden aan een aantal protocollen. Daarom zijn de trainingen anders dan normaal. Ouders brengen en halen hun kinderen, maar mogen tijdens de training helaas niet blijven kijken ivm de corona regels. We zorgen dat de kinderen een veilige en leuke training krijgen. Daarnaast moet iedereen ouder dan 12 jaar zich houden aan de 1,5 m afstand.

 

Gerelateerd