Stern Volvo Weesp BLIQ

De trainingen voor jeugdteams gaan starten - update 6 mei

 
2020 6 Mei

Nieuws afbeelding

MHC Weesp terrein mag niet gebruikt worden, tenzij je training hebt volgens het onderstaande trainingsschema, waarbij een trainer en toezichthouder (corona begeleider) aanwezig zijn.

De (jongste) jeugd mag weer gaan trainen, maar met beperkingen en een groot aantal veiligheidsregels (MHC Weesp hockeyprotocol). Het is zeer belangrijk dat iedereen - zowel ouders/verzorgers als kinderen - zich aan deze regels houdt en elkaar op een eventuele overtreding van de regels aanspreekt. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen en trainers veilig kunnen trainen.

Trainingsschema
Woensdag 6 mei starten de trainingen voor de D, E, F -jeugd en Benjamins. De A, B en C -jeugd starten in de week van 11 mei. Voor deze groep gelden strengere regels, omdat zij 1,5 meter afstand moeten houden. Het trainingsschema van 6 tot en met 8 mei staat hieronder. Het trainingsschema vanaf 11 mei volgt volgende week. Het trainingsschema zal aangepast worden als richtlijnen vanuit RIVM, de gemeente of de KNHB wijzigen. We vertrouwen op ieders begrip hiervoor. 

Trainingsschema van 6 tot en met 8 mei (jongste jeugd en D-jeugd) -  versie 4 mei

Trainingsschema vanaf 11 mei voor A,B,C, D en JJ-jeugd (voorlopig schema)

Deze trainingsschema's zijn leidend, niet wat in LISA staat!

Er is gekozen om selectie teams twee keer en de breedte teams één keer in de week te laten trainen. Omdat er maximaal 18 spelers tegelijk op het veld mogen staan in de leeftijd 13 t/m 18 kunnen er geen A, B en C-jeugd teams samen op één veld staan. Eind mei zullen we evalueren of de breedte teams naar twee keer in de week trainen kunnen. Dit is afhankelijk van de animo en ook eventuele nieuwe regels vanuit het RIVM, NOC-NSF en/of gemeente.

Hockeyprotocol MHC Weesp
Er is een MHC Weesp hockeyprotocol gemaakt. Dit protocol volgt de richtlijnen van de RIVM en de gemeente, de protocollen van de NOC-NSF en het protocol van de KNHB. Daarom gelden er regels en beperkingen waar iedereen zich aan moet houden. Wij vragen jullie om samen met je kind(eren) voor de start van de training de regels door te nemen, zodat de kinderen niet voor verrassingen komen te staan.

MHC Weesp hockeyprotocol voor ouders en spelers (versie 4 mei)

Uitgebreide instructie voor trainers (versie 4 mei)


Corona begeleiders
Ieder team moet tijdens de training een corona begeleider (een ouder of verzorger) leveren die toezicht houdt op naleving van het MHC Weesp hockeyprotocol. Meer hier over in het MHC Weesp hockeyprotocol.

Uitgebreide instructie voor corona begeleiders 

 

Gerelateerd