Stern Volvo Weesp BLIQ

Nancy vrijwilliger van het jaar

 
2020 14 Januari

Nieuws afbeelding

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 11 januari is traditiegetrouw de vrijwilliger van het jaar gekozen. Dit keer viel de eer aan Nancy. Nancy is negen jaar lid van MHC Weesp. Eerst als trimlid en later als volledig lid. Naast haar activiteiten in de TC Veteranen is ze ook betrokken bij de tuchtcommissie. Paul Hulsman, bestuurslid, overhandigde haar de wisselbeker.

 Nancy startte negen jaar geleden als trimlid, maar na een paar jaar besloot ze volledig lid te worden. Via het doen van "cold calls” wist ze voldoende mensen te bewegen om een tweede dames veteranen team (DvB) op te richten. Een paar jaar later heeft ze opnieuw leden geworven voor een derde dames veteranen team (DvC). Dit alles heeft niet alleen geleid tot meer leden en dus meer contributie voor de club, maar ook tot meer gezelligheid op de zondagen doordat er meer teams spelen. 

Nancy vervult twee functies binnen MHC Weesp:

  1. TC Senioren Coördinator Dames Veteranen
  2. TC Senioren Arbitrage inzake de Tuchtcommissie, een logisch gevolg van haar beroep als advocaat.

 

Ken jij iemand die het verdient om vrijwilliger van het jaar te worden, stuur dan voor 1 december 2020 een mail met de voordracht naar [email protected]

 

Gerelateerd