Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Ballen gezocht!

 
2019 21 September

Nieuws afbeelding

Ballen gezocht!
Binnen 3 weken zijn zo’n 650 hockeyballen 'verdwenen' uit de trainingskarren. Ter waarde van ongeveer € 1350.-
Alle ballen in de trainingskarren zijn voor het trainen, niet om 'gratis een seizoen' te lenen van de club. Er verdwijnt wel eens een in de sloot of het weiland, maar niet zoveel. 
We kunnen zien in een flink aantal lockers, dat teams zich een ruime hoeveelheid ballen (en andere trainingsmaterialen) hebben toegeëigend. Dat is niet de bedoeling. 

We willen alle teams vragen alle ballen, die niet via de reguliere weg verkregen zijn, uit hun locker te halen en deze in te leveren!  
Dat kan komende week tijdens trainingsuren in een van de karren. Of in de speciale emmers achter de bar. Vanaf volgend weekend zullen wij, met enige regelmaat de lockers controleren op inhoud. Als wij trainingsmaterialen aantreffen die van de club zijn, dan zullen sancties voor het team volgen. 
Heb je als team zelf materialen aangeschaft? Laat dit Daniel weten of stuur een mail naar [email protected]
Kijk ook in je hockeytas, thuis in de garage of daar waar je hockeyspullen liggen of je per ongeluk nog een bal of ballen in je bezit hebt. Lever deze dan ook snel in. We hebben op dit moment te weinig ballen om fatsoenlijk te kunnen trainen.  

  • Heb je als team ballen nodig tijdens de training? De trainer maakt gebruik van de trainingskarren.
  • Heb je als team ballen nodig om in te spelen bij wedstrijden? Geef dit dan aan bij de materiaalcommissie, dan krijg je een set in bruikleen voor dit seizoen*

Trainingskarren op slot en einde dag terug zetten in loods! 
Om grip te krijgen op de trainingsmaterialen zijn per direct de trainingskarren weer voorzien van een slot. Alleen een aantal trainers krijgen de code hiervan. 
Bij aanvang van een training staat een trainingskar met materiaal op het veld, of de trainer zorgt hiervoor. Ruim na de training gezamenlijk alle ballen en overige spullen op en doe deze in de kar voor het team dat na jullie training heeft. 
Het team wat de karren als laatste gebruikt, moet deze op slot en terug in de loods zetten. De loods moet dan ook door een van deze teams afgesloten worden.

*Zie hiervoor ook het document over trainingsmaterialen op de site (achter de  inlog): https://mhcweesp.nl/files/documenten/2019819_Hockeymaterialen%20MHC%20Weesp.pdf

 


We hopen op jullie medewerking, 
Bestuur MHC Weesp


 

 

Gerelateerd