Orec Denim Solar The Hockey Centre Almere Hedin Volvo Weesp Aemestelle Makelaars

Update Grote Club Actie

 
2019 27 September

Nieuws afbeelding

Update Grote Club Actie

Het gaat goed met de Grote Club Actie! De eerste (volle) bonnenboekjes zijn al ingeleverd en prijsjes zijn uitgedeeld. We zijn dus onderweg naar een nieuw water-tappunt voor bij het clubhuis. Maar we zijn er nog niet, dus alle loten zijn welkom! 

Wil je online loten kopen voor MHC Weesp, dan kan  dat via deze link . De opbrengsten zijn dan voor de club. 
Wil je (als team) online loten verkopen? Stuur dan een berichtje naar [email protected], dan maken we een link voor je aan waarmee je loten kan verkopen. 

***********************

15/9
Het gaat weer beginnen DE GROTE CLUB ACTIE

Elk jaar in september vindt de Grote Club Actie plaats. Ook dit jaar doet MHC Weesp weer mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. 
Per lot gaat maar liefst 80% (€2,40) direct naar MHC Weesp! Met de opbrengst willen we een nieuw bidon-watertappunt aanschaffen. 

De kinderen die een vol boekje inleveren kunnen een mooi cadeau uitkiezen (op zaterdagen en woensdagen, va za 21/9).
Voor degene die de meeste loten verkoopt hebben we nog een extra verrassing in petto. En voor het team dat de meeste loten verkoopt wacht een cool team uitje!

Alle coaches van de Jongste Jeugd en D lijn ontvangen voor hun team een tasje met bonnenboekjes om uit de delen aan het team ( hierover ontvangen zij een apart bericht). 
Zit je in een C team of hoger en wil je ook loten verkopen? Dan kan dat via de online tool. Stuur mij een mail en je ontvangt je eigen online-verkoopomgeving. 

We hopen met z'n allen veel loten te verkopen! 

Meer informatie bij Iris Engels, 
[email protected]


 

Gerelateerd